Apple și Nike fac echipă pentru un super produs. Uite despre ce e vorba!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Apple și Nike fac echipă pentru un super produs. Uite despre ce e vorba!

Ceasul Apple tocmai s-a ales cu o tușă de rafinament în stil sportiv, datorită lui Nike. În acest sens, NikeLab, brațul creativ al companiei sportive pentru colaborări exclusive cu designeri de top și etichete de modă, tocmai a anunțat ediția Apple Watch NikeLab.

Noul design îmbină o carcasă a ceasului Apple Space Gray cu o bandă „Light Bone/Black”, oferind dispozitivului un aer mai relaxat, comparativ cu dispozitivul lansat în urma unei colaborări mai vechi – Apple Watch Nike +.

Ediția NikeLab va fi disponibilă în ambele dimensiuni de 38 mm și 42 mm, la fel ca alte versiuni anterioare ale dispozitivului.

Totodată, această nouă ediție nu aduce versiuni avansate de hardware sau software și, potrivit mashable.com, singurele diferențe care apar prin comparație cu Seria 2, vizează aspectul. Deci, Apple Watch NikeLab se adresează exclusiv doritorilor de achiziționare au unui dispozitiv cu un design exclusivist.

Cei care își doresc să achiziționeze un astfel de dispozitiv, trebuie să știe că acesta este disponibil în ediție limitată, putând fi achiziționat doar pe site-ul nike.com, din magazinele NikeLab sau din magazinul pop-up din Isetan, Japonia. Este prima dată când un ceas Apple nu va disponibil direct de la Apple, potrivit MacRumors.

Acest dispozitiv urmează să fie lansat pe 27 aprilie. Privind prețul, nu au fost anunțate informații în acest sens, însă, având în vedere că este vorba de o ediție limitată, cu siguranță prețul va fi mai piperat.
Te-ar mai putea interesa: