Apple dezvăluie care sunt cele mai descărcate aplicații din 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Apple dezvăluie care sunt cele mai descărcate aplicații din 2017

Apple a dezvăluit cele mai populare aplicații din 2017, iar Snapchat a fost devansat, ocupând locul 2 și întrecând totuși Facebook, Google și Netflix.

În timp ce Snapchat a fost cea mai descărcată aplicație din 2016, anul acesta a decăzut pe poziția numărul doi, Bitmoji fiind aplicația din fruntea clasamentului, în anul 2017. Acest lucru nu este extrem de surprinzător, dacă ne gândim că Bitmoji a înregistrat o creștere explozivă în ultimul an și jumătate, deoarece a integrat în mod constant emoji-uri personalizabile ale aplicației Snapchat.

Iată lista completă a celor mai descărcate 20 de aplicații, potrivit Apple!

 1. Bitmoji
 2. Snapchat
 3. YouTube
 4. Messenger
 5. Instagram
 6. Facebook
 7. Google Maps
 8. Netflix
 9. Spotify
 10. Uber
 11. Gmail
 12. Pandora Music
 13. Amazon
 14. WhatsApp
 15. Wish
 16. Twitter
 17. SoundCloud
 18. Google Chrome
 19. Waze
 20. Lyft

Cea mai mare parte a listei nu mai aduce nicio surpriză, cu Facebook Messenger, Instagram și Facebook ocupându locurile al patrulea, al cincilea și al șaselea. Uber abia a reușit să se strecoare printre primele 10, în timp ce unul dintre rivalii săi – Lyft – a ocupat locul 20.

Pe partea de jocuri, cea mai populară aplicație este Super Mario Run de la Nintendo. Aceasta a fost urmată îndeaproape de 8 Ball Pool, următoarele locuri fiind ocupate de Snake VS Block, Ballz și Word Cookies.

Lista completă a aplicațiilor de top de la Apple, precum și alte asemenea, sunt disponibile pe iTunes.
Te-ar mai putea interesa: