Alexandra Dinu face furori la Hollywood. Cu ce actori faimoși a colaborat aceasta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Alexandra Dinu face furori la Hollywood. Cu ce actori faimoși a colaborat aceasta!

Alexandra Dinu face furori la Hollywood, odată cu apariția în filmul Capcană Mortală/ Bullet Head. Alexandra Dinu interpretează rolul personajului principal feminin, iar pelicula va ajunge și în România la începutul anului viitor.

Alexandra Dinu 2

Filmul Capcană Mortală, regizat de Paul Solet şi produs de Millennium Films, va avea premiera în SUA, vineri, 8 decembrie, urmând ca în cinematografele din țară să fie disponibil începând cu 5 ianuarie 2018.

Alături de Alexandra Dinu, în producția Capcană Mortală vor performa actori de renume, printre care Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas.

Pentru actrița de origine română, acesta reprezintă un pas important în carieră, rolul din filmul menționat constituind debutul Alexandrei Dinu la Hollywood. Acest succes vine după mai bine de 10 ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producții faimoase din industria cinematografică italiană, precum Capri, L’Isola, Rosso San Valentino ori La Farfalla Granata.

Privind pelicula „Capcană Mortală”, Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuție, potrivit cinemagia.ro, actrița declarând despre colaborarea sa cu Adrien Brody, următoarele: „Adrien e un suflet frumos, o persoană specială. Mi-a placut la nivel uman foarte mult. Îl admiram ca și actor înainte de a juca împreună, însă m-am bucurat să-l descopăr ca om. E profund, un artist în adevăratul sens al cuvântului”.

De asemenea, într-un interviu acordat recent revistei Elle România, Alexandra a vorbit pentru prima dată despre decizia de a se muta în SUA: „Căutam, într-un mod sau altul, o renaştere. Acest lucru se întâmpla după o perioadă foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise două operaţii la inimă, timp în care i-am acordat toată atenţia. Au fost doi ani în care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită şi confuză. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieţii. America e, pur şi simplu, doar o nouă etapă din viaţa mea”.
Te-ar mai putea interesa: