A apărut trailer-ul pentru sezonul 6 din Homeland

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Trailer-ul pentru cel de-al 6-lea sezon din Homeland a apărut. Drama de spionaj al cărei personaj principal este Carrie Mathison (Claire Danes), fost agent CIA, își va desfășura acțiunea din sezonul 6 în New York, evenimentele fiind prezentate în contextul fictiv al alegerilor electorale prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

După cum cei care vizionează acest serial deja au observat, acțiunea fiecărui sezon se desfășoară în mare parte într-un anumit oraș, fiind corelată cu un subiect major de care CIA trebuie să se ocupe. Dacă acum va fi New York și alegerile prezidențiale, în sezonul trecut am călătorit cu toții la Berlin.

Aseară, 4 noiembrie 2016, a fost dezvăluit primul trailer pentru ultimul sezon Homeland, acesta fiind distribuit de Showtime. Acesta afișează diverse cadre din New York, din care nu lipsesc personajele principale Carrie Mathison și Saul Berenson (Mandy Patinkin). Alături de cei doi apare și Dar Ardal (F. Murray Abraham), totodată trailer-ul confirmând data apariției sezonului 6, 15 ianuarie 2017, pentru Statele Unite.

Pentru cei care încă nu vă uitați la acest serial, Homeland este o producție creată pentru televiziunea americană de Howard Gordon și Alex Gansa, fiind inspirată din serialul israelian Hatufim realizat de Gideon Raff.

Personajul principal este Carrie Mathison (Claire Danes) un agent CIA care a ajuns să creadă că un pușcaș marin ce a fost ținut captiv de Al-Qaeda ca prizonier de război s-a transformat într-un dușman al Statelor Unite, iar acum reprezintă o amenințare. Însă acesta este doar începutul. Cum se încurcă ițele, aventura și misterul de care vei avea parte vor fi un adevărat deliciu.

Serialul a avut premiera pe 2 octombrie 2011. Acesta a fost primit extrem de bine de critici, iar până în prezent a câștigat 5 Globuri de Aur și numeroase alte premii. Așadar, știi la ce serial să te uiți toamna asta.

 
Te-ar mai putea interesa: