9-11 Iunie: Bucharest Craft Beer Festival 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

9-11 Iunie: Bucharest Craft Beer Festival 2017

Începând de azi și până duminică, lăsăm berea să curgă la Bucharest Craft Beer Festival 2017. Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul deschide sezonul de bere altfel, la Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu 162-164).

Ce vom găsi la Bucharest Craft Beer Festival 2017

Evident, muuuultă, multă bere. Cei mai însemnați artizani berari bucureșteni, bănățeni, constănțeni, sași, secui, nemțeni și chiar bulgari vin la Bucharest Craft Beer Festival 2017. Astfel, oaspeții vor fi întâmpinați cu peste 70 de sortimente de beri și cidru, proaspete, numai bune să fie savurate.

Astfel, curioșii vor fi cuceriți de savoarea și aroma licorilor. Berarii și „cidrarii” prezenți la această ediție a festivalului, fabrică bere sau cidru, cu ingrediente atent alese și combinate în cel mai meșteșugit mod cu putință.

Pe lângă măiestria creatorilor acestor licori „magice”, în cadrul festivalului veți găsi o varietate de preparate culinare, precum și muzică supeeeer bună. Astfel,  pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2017 vor urca trupele OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L. și Helen.

De asemenea, gama de activități disponibile în cadrul festivalului va fi completată de organizarea unui târg de viniluri și amenajarea unui barber shop.

Acces Bucharest Craft Beer Festival 2017

Biletele au prețul de 17 lei pentru tichetul de o zi și 45 de lei pentru un abonament de trei zile.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro (Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la stația de metrou Unirii, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe), precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.

Așadar, nu rata un festin pe cinste cu muuuultă bere de calitate și muzică bună!
Te-ar mai putea interesa: