8 Martie: Petreceri din Centrul Vechi ce nu trebuie ratate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

8 Martie: Petreceri din Centrul Vechi ce nu trebuie ratate

Pentru că azi este o zi în care atenția ni se îndreaptă exclusiv asupra tuturor doamnelor și domnișoarelor, venim în întâmpinarea lor cu câteva petreceri ce nu trebuie ratate diseară!

Doamnelor și domnișoarelor, pregătiți-vă pentru o noapte de neuitat! O întreagă orchestă va întreține atmosfera la Nomad Skybar, cu influențe muzicale precum Led Zeppelin, The White Stripes, Paolo Nutini sau Green Day.  Rezervați-vă locurile la 0735.44.80.80.

Doamne, mame, femei de pretutindeni, sunteți invitate la Old Habits să sărbătoriți într-un mare stil Ziua Internațională a Femeii! Nu ezitați să vă simțiți speciale. Rezervări și info la +40729 377 774!

Și la Club Bound nebunia începe la orele 22:30. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri, adună-ți toate prietenele laolaltă și lăsați-vă sărbătorite! Rezervări și info sunt disponibile la 0721 762 756.

La Freddo petrecerea în cinstea doamnelor va dura cât e noaptea de lungă, pe ritmuri mixate de DJ Clau Diamond! Dress code: un outfit stylish, astfel încât să impresionezi toate privirile din jurul tău. Rezervări și informații la 0722 373 336.

Doamnele și domnișoarele primesc atenție specială și la Gilda Music Lounge.  Pe lângă atmosfera de excepție, aici, toate femeile vor fi întâmpinate cu shoturi din partea casei. Mai mult, în luna martie, toate mesele de fete au discount de 10%. Dacă ofertele îți fac cu ochiul, pune mâna pe telefon și asigură-ți locul la un party de excepție: 0786770941

Și la TDL, băuturile sunt din partea casei pentru ladies. Iar atmosfera se anunță, de asemenea, una incendiară! Info și rezervări la 0736.238.815.

P.S.: Diseară nu stăm în casă! Ne alăturăm prietenilor noștri din Centrul Vechi să sărbătorim doamnele și domnițele de pretutindeni! La mulți ani tuturor femeilor!

 
Te-ar mai putea interesa: