7-10 Septembrie: Bucharest Street Food Carnival la Romexpo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7-10 Septembrie: Bucharest Street Food Carnival la Romexpo

Bucharest Street Food Carnival își redeschide porțile  în perioada 7-10 septembrie la Romexpo și ne așteaptă la o ediție de-a dreptul spectaculoasă.

Cu o experiență de peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate atât în București cât și în țară, anul acesta, organizatorii ne surprind cu un un concept mai amplu și mai spectaculos. Astfel, după atâtea festivaluri, este momentul unui Carnaval!

Ce vei găsi la Bucharest Street Food Carnival

Cu o suprafață dublă față de cea alocată anul trecut, sute de street chefs din toate colțurile țarii, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali invitați din întreaga Europă, demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi și spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție, The Carnival pune Bucureștiul pe harta manifestațiilor de street food remarcabile din lume.

Pregătește-te pentru cel mai mare Carnaval de street food care a avut loc în Europa de Est și sute de momente de neuitat. O experientă completă, o explozie de gusturi, arome, ritmuri vibrante și artă stradală, începând cu 7 septembrie, la Romexpo.

Acces Bucharest Street Food Carnival

Accesul la festival se face prin următoarele 2 variante:

  • Intrare liberă – Open for Lunch – între 12:00 – 15:00
  • Bilete de o zi și abonamente sunt disponibile pe bilete.buchareststreetfoodfestival.ro; Prețul unui bilet de o zi este 15 lei + un comision de 2 lei, iar un abonament valabil pentru cele 4 zile de carnaval costă 40 lei + același comision.

 
Te-ar mai putea interesa: