6 petreceri de Valentine’s Day, pe care să nu le ratezi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

6 petreceri de Valentine’s Day, pe care să nu le ratezi

Încă nu e târziu să faci o rezervare și să-ți surprinzi partenerul cu o seară de neuitat! Chiar de nu ai pereche, ești așteptat la cele mai tari petreceri de Valentine’s Day din Centrul Vechi! Cine știe, poate chiar aici o să-ți găsești jumătatea. Și de nu, alcoolul și voia bună vor curge până la răsărit.

  1. Valentine’s Day *Dinner & Piano* @Gilda Music Lounge

Toți îndrăgostiții sunt invitați să celebreze ca la carte Valentine’s Day, la Gilda Music Lounge, începând cu ora 20:00. Cuplurile au din partea casei câte un pahar de Prosecco iar @Sorin Zlat Band vă va fredona cele mai frumoase cântece de dragoste.

  1. Love at first sight * Valentine’s Day * Old Habits

Dragostea adevărată se sărbătorește într-un mare stil și la Old Habits, pe 14 februarie. Adu-ți jumătatea și surprinde-o cu o cină romantică și, ulterior, cu o super petrecere!

  1. Aylin & The Lucky Charms la @Nomad Skybar

Dacă ești în căutarea unei seri romantice, presărate cu muzică de calitate, fă o rezervare la Nomad! Aylin Cadir & The Lucky Charms vor explora elementele de jazz, cu influențe retro și pop, toate îmbinate într-o experiență vie și extraordinară, perfectă pentru tine și pentru iubitul tău.

  1. Love -Valentine’s day Party la @Club Bound

Dragostea plutește în aer și la Club Bound, așa că nu ezita să dai o tură și pe-aici. Roses are red, violets are blue, a Valentine’s Day Party Club Bound is planning for you !

  1. Valentines Vendetta/Live music, dinner and more la @The Drunken Lords

Love is in the air, așa că hai la The Drunken Lords, pentru o seară romantică originală! Încă nu e târziu să faci rezervare și să te bucuri de o noapte specială și o petrecere de neuitat împreună cu partenerul.

  1. Lust Party prs Champagne on ME – sponsored by Laurent Perrier la @Freddo

De Valentine’s Day, 2 ingrediente sunt obligatorii: dragostea și… ceva mai mult alcool! Așadar, haideți la Freddo și lăsați „Cupidoanca” să facă toată treaba!

Pentru și mai multe petreceri de Valentine’s Day, intră AICI.
Te-ar mai putea interesa: