29-30 Iulie: Marele Picnic ShortsUp la Grădina Botanică

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

29-30 Iulie: Marele Picnic ShortsUp la Grădina Botanică

Ați rămas în pană de idei pentru cum să vă petreceți weekendul? Nu vă panicați, vă ajutăm noi su o super recomandare! Sâmbătă și duminică, pe 29 și 30 iulie, Grădina Botanică București găzduiește cea de-a patra ediție a evenimentului Marele Picnic ShortsUP. În cadrul acestuia, vizitatorii se vor bucura de scurtmetrajele premiate sub cerul liber, într-un weekend lung, cât o vacanță.

Evenimentul propune două seri cu cinema în aer liber, dar și o grămadă de activități menite să declanșeze starea de vacanță: ateliere pentru familii și copii, tururi ghidate prin grădină, 3D live drawing pe copacii din Botanică, cursuri de frisbee, cursuri de slackline, o zonă de playground, dar și una de relaxare în hamace, perfectă pentru a te adăposti la umbră înainte de începerea filmelor.

Acces Marele Picnic ShortsUp

Marele Picnic are loc în sectorul denumit Grădina Italiană, cea mai întinsă și primitoare pajiște a Grădinii Botanice. Accesul publicului în spațiul evenimentului se face de la ora 18:00 iar filmele vor rula sâmbătă și duminică, după lăsarea serii, între 21:30 și 23:30. Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarbă, spectatorii sunt sfătuiți să vină pregătiți cu pături și echipament de picnic.

Biletele la Marele Picnic pot fi achiziționate din rețeaua Eventbook la prețul de 25 lei/ seară și 40 lei/ abonament sau la fața locului la prețul de 30 de lei/ seară sau 50 lei/abonament, în limita locurilor disponibile.

Dacă vrei să descoperi programul complet al evenimentului, poți accesa www.shortsup.ro.

Atenție!!! În cazul în care vremea capricioasă nu va permite buna desfășurare a evenimentului, acesta va fi reprogramat, în weekendul imediat următor, pe 5 și 6 august.
Te-ar mai putea interesa: