26-28 mai: Zaiafest 2017 la Verde Stop Arena

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

26-28 mai: Zaiafest 2017 la Verde Stop Arena

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact în perioada 26-28 mai suntem invitați la un ospăț pe cinste la Zaiafest 2017. Acest festival este dedicat cramelor românești și ne propun 3 zile de relaxare, cu vinuri și mâncăruri alese, la Verde Stop Arena.

Atenție, Zaiafest nu este un târg de vinuri. Mai degrabă, festivalul reprezintă o metodă inedită de a scoate prietenii la iarbă verde pentru a se bucura de conversații purtate în tihnă, în compania unui pahar de vin bun.

Ce găsești la Zaiafest 2017

Printre cramele românești care vor răsfăța curioșii cu o gamă largă de vinuri, care mai de care mai elegante și pline de rafinament, se numără: Crama Dagon Clan Wines, Crama Histria, Crama Liliac, Crama Delta Dunării, Crama Gramma, Crama Carastelec Winery și Casa de Vinuri Ștefănești.

Pe lângă varietatea de sortimente de vinuri rafinate, la Zaiafest 2017 vei da și peste o mulțime de bucate alese, proaspete și pregătite de bucătari apreciați:  de la frigărui de berbecuț (preparate de Arrosticini) până la porchetta, trufe transilvănene și chevre (de la Bistro de l’Arte) și french gourmet (marca Voilà). Apoi pește și fructe de mare pregătite ca la turci (de Peşte Pâine), clătite sărate și dulci de te lingi pe degete (făcute de Holy Crepes), dar și zaharicale și înghețată din cea mai bună (Moritz Eis).

Acces Zaiafest 2017

Accesul la Zaiafest 2017 se face pe bază de bilet. Astfel, dacă intenționezi să vii doar într-una din zile, biletul costă 17 lei. Dacă dorești să măsori vibe-ul în toate zilele de desfășurare a festivalului, poți opta pentru un abonament de 45 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.ro, precum și în zilele de festival, la intrare și pe aplicațiile de IOS și Android IaBilet.