25-27 august: Festivalul înghețatei artizanale 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

25-27 august: Festivalul înghețatei artizanale 2017

Weekendul ce urmează se anunță unul extrem de dulce și răcoritor la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău. Vino și tu în zilele 25-27 august, la Festivalul înghețatei artizanale 2017.

Scopul acestui festival este acela de a promova consumul de înghețată preparată din ingrediente naturale, aici fiind expuse produse de la cei mai cunoscuţi şi gustoşi gelatieri existenţi pe piaţa de profil.

Astfel, indiferent de vârstă, dacă înghețata se numără printre deserturile tale favorite, nu ezita să vii să deguști deliciile expuse de comercianți.

Pe lângă tentațiile dulci, Festivalul înghețatei artizanale te întâmpină cu muuultă diustracție. Jocuri și concursuri, teatru, muzică și o mulțime de surprize aromate abia așteaptă să le descoperi. Atracțiile nu vor fi doar pentru cei mici, astfel că și adulții vor fi întâmpinați cu activități pe măsură.

Programul Festivalului conține de asemenea concerte în aer liber şi invitați speciali care vor vorbi despre beneficiile consumului de înghețată artizanală. Pe lângă acestea, atelierele cu teme interactive, dedicate părinților și copiilor, vor ocupa un loc special în program.

Vestea bună este că, datorită ingredientelor bio utilizate în prepararea produselor, înghețata poate fi consumată și de persoane care țin la dietă sau care suferă de diverse afecțiuni, precum diabetul, obezitatea, intoleranța la lactoză sau gluten.

Program Festivalul înghețatei artizanale 2017

Evenimentul organizat de Asociaţia Green Revolution împreună cu Puro&Bio Romania, dă startul distrecției vineri 25 august, începând cu ora 17:00. Sâmbătă şi duminică programul se va desfăşura între orele 10:00 şi 22:00.

Intrarea la Festivalul înghețatei artizanale 2017 este gratuită!
Te-ar mai putea interesa: