24-25 Iunie: Metalhead Meeting Festival la Arenele Romane

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

24-25 Iunie: Metalhead Meeting Festival la Arenele Romane

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 și 25 iunie la Arenele Romane, iar lineupul evenimentului a fost îmbogățit cu ultimele 4 confirmări: Enemynside și 5Rand din Italia, Materia din Polonia și Within The Nova din România.

Cu un accent pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul, aflat la cea de-a șasea ediție, dorește să ofere o experiență deosebită celor prezenți la eveniment, și nu să se rezume doar la niște simple concerte.

Cradle Of Filth, Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Manowar Full Classic Set cu Ross The Boss, Uli Jon Roth (Scorpions Set), Myrkur și Bucovina sunt primele nume confirmate la Metalhead Meeting Festival 2017 – 24 și 25 iunie – Arenele Romane!

Program Metalhead Meeting Festival

Program Festivalul Metalhead Meeting

Acces Festivalul Metalhead Meeting

Biletele de o zi au prețul de 95 de lei, iar abonamentele pentru cele 2 zile de festival au un preț special, de 170 de lei. Acestea pot fi achiziționate de pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-metalhead-meeting-festival-2017-25955/.

Biletele pot fi cumpărate și în ziua concertului, la intrare, acestea având prețul de 100 de lei pentru o zi!

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit și aceștia trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult posesor al unui bilet valid.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre trupele ce vor concerta în cadrul festivalului, dar și despre multiplele oferte și modalități de achiziționare a abonamentelor pentru festival, puteți accesa pagina evenimentului de pe Facebook.

 
Te-ar mai putea interesa: