23-25 Iunie: Summer Fest în Parcul „Alexandru Ioan Cuza”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

23-25 Iunie: Summer Fest în Parcul „Alexandru Ioan Cuza”

Weekendul acesta, 23 – 25 iunie, nu îți face program, pentru că ești invitat la un festin delicios și răcoros la SUMMER FEST, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” – zona bisericii maramureșene.

Hai și tu, să te bucuri de cele mai gustoase fructe de mare preparate de chef Gabriel Toader după rețete speciale, atent păstrate, și cele mai îndrăznețe preparate pe grill create de chef Liviu Bosnea împreună cu echipa sa. De asemenea, îți vom delecta papilele cu cei mai buni urban burgeri din oraș. Pe toate acestea le vom stropi cu bere rece artizanală românească, pentru a alunga canicula.

Incursiunea ta, va continua în lumea specială a produselor de gelaterie bio din ingrediente naturale, gelaterie artizanală cu cele mai diverse arome după rețete italiene atent pastrate. De asemenea, te vei bucura de demonstrații live și vei putea gusta din celebra înghețată thailandeză preparată pe loc, în fața ta, într-un show gastronomic care îți va face weekendul împlinit. Și pentru că este vorba de înghețată și ciocolată, vei afla cum se prepară ingredientul minune adus din inima Africii, boabele de cacao. Le guști, deguști și te bucuri cu familia și prietenii!

Apoi, îți bucuri papilele cu plăcinte preparate după rețete tradiționale din Bucovina și îți stingi setea cu sucuri reci din fructe naturale.

Penru Sânziene, ți-am pregătit standuri ale artiștilor români care îți aduc creații vestimentare și accesorii hand-made cu simboluri din cultura tradițională românească, precum și ateliere de pictură și face painting. De asemenea, weekendul acesta cei mici se bucură de atelierele Diamond Dotz, o nouă tehnică de a dezvolta creativitatea copiilor și adulților, folosind o varietate de modele la care se adaugă mici diamante pentru a crea un tablou surprinzător. Micile tablouri prind viață după ce toate diamantele sunt așezate pe pânza de lucru. Efectul este… sclipitor!

Și pentru că se anunță un sfârșit de săptămână canicular, vei găsi și soluții pentru terapii naturiste românești în care cultura plantelor medicinale și recoltarea din flora spontană se fac prin metode artizanale.

Așadar, weekendul acesta ai dezlegare la distracție în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” – zona bisericii maramureșene!
Te-ar mai putea interesa: