21-23 Iulie: Festivalul Înghețatei în Parcul Kiseleff

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

21-23 Iulie: Festivalul Înghețatei în Parcul Kiseleff

În perioada 21-23 iulie, mai exact de azi și până duminică, în Parcul Kiseleff se desfășoară Festivalul Înghețatei.

Dacă aveți chef de o plimbare în aer liber, nu ocoliți nici Parcul Kiseleff, întrucât aici vă întâmpină o varietate de surprize. Acestea vor fi cu atât mai plăcute, cu cât sunteți mari amatori de înghețată și dulciuri.

Festivalul Înghețatei va reuni producători și importatori de înghețată, prăjituri, gaufre, produse dulci de patiserie, ice coffee, fresh-uri, smoothie-uri și limonade naturale.

Vestea bună e că Festivalul Înghețatei vă așteaptă cu mic cu mare, oferindu-vă diverse surprize, în funcție de vârstă. Astfel, bunătățile aromate vin la pachet cu spectacole pentru copii, concursuri, face-painting, precum și o mulțime de baloane colorate, mascote și animatori.

Dacă vă face cu ochiul această experiență dulce în aer liber, atunci trebuie să știi că programul de vizitare este între 10:00 și 22:00. Intrarea este liberă, biletul de intrare fiind cheful de înfulecat și buna dispoziție.

Pentru cei față de care Parcul Kiseleff e cam departe, puteți face o vizită în Parcul Al. I. Cuza (I.O.R.). Tot în perioada 21-23 iulie, aici se desfășoară ce-a de a doua ediție a târgului „La Năică”. Acesta este organizat pe platoul de la Biserica Maramureșeană din lemn, intrarea debarcader – Titan.

Printre surprizele cu care vom fi întâmpinați se numără obiecte lucrate manual, bucate tradiționale, miere, dulciuri, înghețată. Din program nu vor lipsi berea rece ca să ne răcorim și atelierele pentru copii. Intrarea este de asemenea liberă.
Te-ar mai putea interesa: