20-28 mai: Romanian Design Week

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

20-28 mai: Romanian Design Week

Romanian Design Week se află în plină desfășurare, ediția din acest an debutând pe 20 mai 2017 și desfășurându-se până pe 28 mai inclusiv.

Programul Romanian Design Week este inițiat de The Institute, locația-gazdă de anul acesta fiind cu totul deosebită: Mega Image Concept Store, aflat pe strada Grigore Cobălcescu, nr. 45, mai exact, locul este o parcare în toată regula. Pe lângă expoziția centrală, curioșii pot participa la alte 40 de evenimente conexe, organizate de partenerii Romanian Design Week.

De asemenea, în spațiul central dedicat Romanian Design Week puteți admira peste 10 expoziții capsulă.

Printre acestea se numără și expoziția-capsulă Standpoint. Realizat printr-un parteneriat între Institutul Cultural Român din Londra, The Institute şi Romanian Design Week, proiectul „Standpoint” a constituit cea de-a șaptea participare consecutivă a României la celebrul eveniment, expoziția românească fiind inclusă, ca de obicei, în cadrul secțiunii International Fashion Showcase, coordonată de British Fashion Council și British Council. Inițiativa reunește creațiile designerilor Smaranda Almășan, Emese Bakó, Andreea Castrase, Sabina Pop şi Ancuța Sarca.

Un lucru important de reținut este că toate creațiile din cadrul acestui eveniment poartă semnătură românească, acestea incluzând o varietate de ținute îndrăznețe și ieșite din tipare, dar și obiecte de design deosebite.

Cei interesați de eveniment, pot descoperi mai multe informații despre Romanian Design Week, atât prin intermediul aplicației cu același nume, cât și pe site-ul institute.ro.
Te-ar mai putea interesa: