19-21 mai: Festivalul Multiculturalității în Parcul Titan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

19-21 mai: Festivalul Multiculturalității în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 și Centrul Cultural „Casa Artelor”, împreună cu Fundațiile Tuna și Lumina, ne invită la Festivalul Multiculturalității. Evenimentul se va desfășura de vineri până duminică, în Parcul Titan, între orele 10.00-21.00.

Peste 20 de țări vor organiza standuri proprii, în care vor expune costume tradiționale, mâncare specifică și elemente de cultură națională. Astfel, dacă ai chef de o plimbare în aer liber, hai în Parcul Titan și, cu această ocazie, ai șansa să descoperi cultura și tradițiile altor popoare. Desigur că asta presupune și să-ți răsfeți papilele gustative cu fel de fel de bucate tradiționale, specifice țărilor participante în cadrul evenimentului.

De asemenea, pe 19 și 20 mai, începând cu ora 20.00, vor avea loc spectacole în care vor performa copii din SUA, Albania, Azerbaijan, Indonezia, Franța, Africa de Sud, India, Kazahstan, Rusia, Tunisia, Ucraina, Moldova, Belarus, Kenya și România.

Festivalul Multiculturalității se conturează ca o parte a Festivalului Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), acesta constituind o manifestare culturală internațională de amploare, ajunsă deja la cea de-a 13-a ediție. Festivalul este organizat anual în 20 de țări, România fiind una dintre gazdele alese pentru acest eveniment.

La Festivalul Multiculturalității participă peste 100 de elevi și profesori din întreaga lume, care au posibilitatea să descopere la rândul lor tradițiile și cultura din țara noastră.

Cei care sunteți curioși ce mișcă prin Parcul Titan, vă invităm să îndrăzniți întrucât nu aveți nimic de pierdut. Accesul este gratuit la toate manifestațiile din cadrul acestui eveniment.

 
Te-ar mai putea interesa: