18 – 19 Noiembrie: TOT un Târg X ReSale Shop

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

18 – 19 Noiembrie: TOT un Târg X ReSale Shop

Pe 18 și 19 noiembrie suntem invitați în sufrageria urbană TOT, unde ne așteaptă o mulțime de surprize: prieteni, muzică bună, cărți, cafea, gustări alese, vin, povești și o serie de expozanți atent selecționați care nu ne vor lăsa să plecăm acasă cu mână goală.

Timp de 2 zile, suntem „ispitiți” să dăm sufrageria de acasă pe cea de la TOT în care vom fi întâmpinați cu 5 zone principale: Vintage, Handmade și Design, asta pe langă zona de Food&Drinks unde îi vom găsi pe băieții de la  Maidan , 146 I Love Coffee – Specialty Coffee și ceva surprize dulci dulci.

Catalizator între artă și oameni, experiența muzicală va fi curatoriată de București Underground, sub forma unui “living-room session” în mijlocul spațiului.

Bogdan DMT – cofondator MadPiano, Alex Troubetzkoy și Brad vor ocupa pupitrul în cele două zile de târg. Sâmbătă noapte  se anunță un program prelungit, cu vibe-uri muzicale cool.

Împreună cu ReSale Shop, organizatorii ne asigură că vom uita de vremea neprietenoasă de afară, întrucât, odată ajunși în sufrageria urbană TOT, ne vom bucura de o atmosferă super friendly, cu o mulțime de „ispite”, care mai de care mai variate.

P.S. accesul cu papuci de casă este permis.

Program TOT un Târg X ReSale Shop

  • 18 și 19 noiembrie, intervalul orar 11:00 – 20:00;

Mai multe detalii sunt disponibile AICI.
Te-ar mai putea interesa: