17-20 Iulie: Fantastic Summer Festival

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

17-20 Iulie: Fantastic Summer Festival

Festivalurile din această vară continuă, așa că în perioada 17-20 iulie suntem invitați cu toții la prima ediție a Fantastic Summer Festival. Timp de 4 zile Bucureștiul se va transforma într-un punct de întâlnire pentru iubitorii de muzică.

Fantastic Summer Festival este un eveniment muzical care reunește artiști EDM, House, Tehno, Drum & Bass, Pop, Dance și Rock. Cu ajutorul unor creaturi ale unor lumi fantastice care vor aduce un val de bucurie, lumină și culoare, un tărâm fantastic va lua naștere, acolo unde muzica ne va aduce împreună.

Fantastic Summer Festival dorește să fie punctul de întâlnire unde muzica este elementul principal de comunicare.

Creaturi fantastice care vor pune stăpânire pe locațiile festivalului ne vor arăta că bucuria, lumina și culoarea împreună cu muzica celor mai mari lorzi ai fanteziei pot deschide un tărâm fantastic.

Legendele spun ca lorzii fanteziei înconjurați de creaturi fantastice se întâlnesc și deschid porțile unui tărâm fantastic din vremuri foarte îndepărtate. Se mai spune că oamenii călătoresc de la mii de kilometri distanță pentru a putea fi martorii unei sărbători care durează patru zile. Acest tărâm are patru porți și în fiecare zi una dintre ele este deschisă de unul dintre lorzii fanteziei. Aceste porți pot fi deschise numai printr-o combinație specială alcătuită din muzică, lumină și culoare. Lorzii fanteziei sunt cei care reușesc să arate tuturor celor care dau frâu liber imaginației și intră în tărâmul Fantastic Summer Festival, cum fiecare dintre noi putem fi uniți fără cuvinte doar prin muzică, lumină și culoare.

Prima locație a festivalului va fi Național Arena.

Detalii despre bilete și achiziționarea acestora sunt disponibile pe site-ul festivalului: fantasticsummerfestival.com.
Te-ar mai putea interesa: