16-19 Noiembrie: Târgul de Turism al României la Romexpo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

16-19 Noiembrie: Târgul de Turism al României la Romexpo

Sunteți pasionați de călătorii, vreți să vedeți care mai sunt tendințele în materie de destinații turistice? Atunci treceți pe la Romexpo în perioada 16-19 noiembrie 2017! Aici se va desfășura ediția de toamnă a evenimentului Târgul de Turism al României.

Ce vei găsi la Târgul de Turism al României 2017

Târgul de Turism al României este locul potrivit pentru a descoperi cele mai frumoase destinații din România și din străinătate. Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș.

Veți putea alege dintre sutele de oferte prezentate și veți putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo și partenerii săi le-au pregătit pentru această ediție: Workshop de mandale – terapia prin culoare sau Educație pentru ospitalitate sunt doar câteva dintre acestea.

De asemenea, veți avea ocazia să cunoașteți noi parteneri de afaceri, dar și să fidelizati relațiile existențe cu partenerii tradiționali.

 Program de vizitare Târgul de Turism al României 2017

  • 16-18 noiembrie 2017 (joi-sâmbătă): 10.00 – 18.00
  • 19 noiembrie 2017 (duminică): 10.00 – 16.00

Locație: Pavilioanele C1-C3

 Acces Târgul de Turism al României 2017

Bilet intrare: 10 lei/ zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Tarif acces parcare : 3 lei/ oră

Ca să descoperi mai multe informații despre activitățile conexe ce vor avea loc în cadrul evenimentului, poți accesa www.targuldeturism.ro. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial Romexpo!
Te-ar mai putea interesa: