16-17 septembrie: Agenda Bio – ediția de toamnă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

16-17 septembrie: Agenda Bio – ediția de toamnă

În acest weekend, 16-17 septembrie, suntem invitați la Agenda Bio, ediția de toamnă. Evenimentul se desfășoară în grădina de la Casa Universitarilor ((str. Dionisie Lupu, nr. 46).

Pe lângă faptul că este o metodă ideală să ne bucurăm de soarele blând de toamnă, Agenda Bio este un eveniment care se potrvește, fără doar și poate, întregii familii.

Ce vei găsi la Agenda Bio, ediția de toamnă

În cadrul evenimentului vor fi disponibile zeci de produse naturale, bio și terapeutice, servicii și metode de a-ți păstra sau îmbunătăți sănătatea, atât cea fizică, dar și cea spirituală.

Astfel, în cadrul evenimentului vor fi prezenți specialiști din diverse domenii și activități, cu scopul de a va vorbi despre diferitele metode prin care să atingeți starea de bine. Mai mult decât atât, în cadrul acestei ediții vor fi disponibile și seminarii și clase de yoga adresate copiilor.  Pe lângă acestea, cei mici se vor putea bucura și de alte ateliere menite să îi distreze și să le dezvolte imaginația.

Conferințele și seminariile disponibile în cadrul evenimentului sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic să descopere cât mai multe informații utile privind starea de bine.

Zona de târg reunește peste 50 de participanți care își vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale și bio, de la cosmetice și produse de curățenie a casei, produse alimentare și aparaturi speciale, până la jucarii și articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

Acces și program Agenda Bio

Accesul se face pe baza unui bilet în valoare de 8 lei/zi de persoană. Copiii până-n 14 ani au acces gratuit.

Programul în cele 2 zile de desfășurare a evenimentului va fi 10:00-20:00.
Te-ar mai putea interesa: