11-17 septembrie: Bucharest Photo Week 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

11-17 septembrie: Bucharest Photo Week 2017

În perioada 11-17 septembrie se desfășoară cea de-a patra ediție a Bucharest Photo Week, unul dintre cele mai importante festivaluri de fotografie din capitală.

Evenimentele asociate festivalului se vor desfășura în mai multe spații din București, fiind în mare parte dedicate și de această dată fotografiei de stradă și celei documentare.

Pe lângă expoziții și ateliere, Bucharest Photo Week oferă iubitorilor de fotografie oportunitatea de a se întâlni cu unii dintre cei mai populari și talentați fotografi din România și din străinătate.

Majoritatea evenimentelor se vor desfășura la Gallery, F64 și Education Point, dar și în spații puse la dispoziție de Studio Foto Ambrotipescu.

La Gallery, veți găsi trei dintre expoziții, dar și o serie de materiale promoționale și informații generale despre festival. Tot aici vor fi susținute o parte dintre atelierele și prezentările Bucharest Photo Week.

Printre fotografii care participă anul acesta la Bucharest Photo Week se numără: David Gaberle (Cehia), Jan Bernhardtz (Suedia), Simon Johansson(Suedia), Cristian Crisbasan, Andrei Baciu, Cristina Irian, Irina Gache, Alexandra Crisbasan, Andreea Retinschi și membri ai grupului On Spot (atât din țară, cat și din străinătate) sau @celulafoto.

În cadrul festivalului, se vor desfășura și ateliere creative de fotografie utilizând diferite tehnici de fotografiere și imagini de arhivă, precum și un atelier de printing. De asemenea, va exista și o petrecere dedicată fotografilor, alături de DJ Ivanna Ravac și o altă seară muzicală, ce va marca închiderea festivalului, în compania celor de la Toutefois.

Participarea este gratuită la majoritatea evenimentelor, în limita locurilor disponibile în sală.

Bucharest Photo Week este unul dintre cele mai importante festivaluri de fotografie din București, fiind organizat de Asociația „Exposure”, în colaborare cu ANAV (Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane) și Asociația Omnia Photo.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul festivalului: www.bucharestphotoweek.ro.