Ziua Femeii se sărbătorește în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ziua Femeii se sărbătorește în Centrul Vechi

Ziua Femeii este un prilej de sărbătoare a femeilor din numeroase țări ale lumii. Fie că este vorba de iubită, soție, fiică, mamă, soră, bunică, pe 8 martie orice femeie se bucură de atenția și aprecierea negreșită a mărbaților din viața sa.

Desigur că metodele de celebrare a acestei ocazii speciale diferă de la o femeie la alta. Dacă unele preferă să petreacă timpul cu familia sau o cină romantică cu partenerul, există femei care aleg să sărbătorească ziua Femeii în mare stil, alături de cele mai bune prietene. Și, în mare parte, acelora ne adresăm și noi.

Dacă vreți ca diseară să aveți parte de momente incendiare care să vă rămână în amintire mult timp de-acum înainte, hai în Centrul Vechi. Petrecerile de aici sunt extrem de variate, fiind potrivite pentru toate amatoarele de senzații tari.

Iată recomandările noastre pentru voi:

  • Don’t Tell Your Boyfriend / What happens at Gilda, stay at @ Gilda. Toate doamnele și domnișoarele sunt invitate la o petrecere de neuitat. La Gilda, veți fi întâmpinate cu un show striptease și nu orice show, ci susținut de Eros Boys.
  • Lust Party prs Happy Women’s Day @ Freddo. Ce spuneți de o petrecere dată în cinstea abilității femeilor de a reuși tot ce-și propun? Hai cu gașca de fete la Fredo și arătați-ne cât de puternice și statorinice sunteți voi, chiar și atunci când vine vorba de petreceri.
  • Aperitivo night @ Bound. Relaxare, muzică live by Mad Monkeyz, precum și diferite gustări și băuturi fine pot fi rețeta perfectă pentru o seară perfectă cu fetele.
  • 8 Martie Taboo Boys @ Zaraza. Domnișoarele și doamnele dornice de distracție vor avea parte de numeroase suprize. Pe lângă invitații speciali Taboo Boys, care vă vor trezi imaginația cu un show incediar, toate reprezentantele sexului frumos vor primi un shot din partea casei. Biletul de intrare: 25 de lei.
  • Women’s Day Special Edition @ True Club. Dacă, din întâmplare, ratezi distracția din seara asta, în Centrul Vechi, Ziua Femeii continuă și pe 9 martie. În True Club! Karaoke, hituri românești și internaționale și multă voie bună pot fi ingredientele de care ai nevoie pentru o seară nebună cu fetele.

Dacă vă simțiți strong și vreți și mai multă distracție, puteți verifica AICI calendarul tuturor petrecerilor ce se desfășoară în Centrul Vechi în aceste zile. Sigur veți găsi ceva pentru suflețelul vostru.