Weekend-ul în care ai şansa să cunoşti pe cineva

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments
Weekend-ul-în-care-ai-şansa-să-cunoşti-pe-cineva

Weekend-ul în care ai şansa să cunoşti pe cineva!

Se spune că de Ziua Îndrăgostiţilor, atât femeile cât şi bărbaţii sunt mult mai receptivi, cuceriţi de atmosfera cu iz romantic, de tema petrecerilor din Centrul Vechi, de dorinţa de a avea o aventură sexuală. Aşa că, dacă ieşi în weekend în club, ai mare grijă cum te prezinţi. Asta dacă îţi doreşti să devii o ţină pentru…Cupidon. 

Indiferent de motivul cu care ieşi de Valentine’s Day în club, cu chef de aventură de-o noapte sau de o relaţie bazată pe “sentimente comune şi respect reciproc”, ţine minte trei cuvinte – ambalajul este esenţial!

Când e vorba de agăţat în club, trebuie să ştii cum să te pui în evidenţă. Ce poate fi mai mişto şi excitant decât să vezi o tipă într-o rochie roşie sau un bărbat îmbrăcat sobru, într-o culoare neutră, care să-i sublinieze trupul?

Ambele sexe sunt atrase de partenerii îmbrăcaţi cu haine pe măsura lor. Un tricou cu burtă, nişte blugi murdari, o rochiţă prea largă sau un pulover „moartea pasiunii” – astfel de ţinute pot reprezenta adevărate bariere vizuale.

Aşa că, dacă vrei să te faci remarcat(ă) în club, caută haine de calitate, preferabil din bumbac nu din plastic, ca să nu transpiri peste măsură, şi ai grijă să fie curate. Foarte curate. Şi să miroşi bine. Parfumul funcţionează în materie de atracţie.

Ce îşi doresc bărbaţii? În esenţă, nu există mascul care să nu fie atras de o femeie care ştie să îşi pună în evidenţă trupul. Un decolteu bine conturat, o fustă care subliniază fundul, o bluziţă care să îi scoată în evidenţă talia, sunt chestii pe care toţi bărbaţii le apreciază. Dacă vor numai sex, se uită după tipele cel mai sexy îmbrăcate. Dacă vor ceva mai mult, caută tipele cu haine ceva mai decente. Să nu înţelegeţi greştit. Decente înseamnă ţinute senzuale, însă nu provocatoare, la extremă.

Ce zic femeile? Din ce-am aflat de la colegele noastre, numai piţipoancele sunt atrase de bărbaţii bimbo, provocatori în ţinută. Femeile mişto, care ştiu ce vor, apreciază, în general, pe tipii care se îmbracă în concordanţă cu locul în care se află.

Ţinută smart casual la un restaurant, blugi şi tricou sau cămaşă la club. Nimic strident, niciun pic de strasuri, sclpici, gel şi alte chestii pompoase. În materie de culori, femeile le preferă pe cele neutre. Le oferă senzaţia de masculinitate, de credibilitate.

Aşa că, nu uita. Este weekend-ul în care ai şansa să dai lovitura! E dovedit statistic că de Valentine’s Day se leagă cele mai multe relaţii. În Centrul Vechi sunt mai mult de 50 de petreceri vineri, sâmbătă și duminică seară. Aşa că, pune mâna pe telefon, sună-ţi cunoscuţii, rezervaţi o masă şi distraţi-vă. One life, one story!