Vrei cel mai sigur local din Centrul Vechi?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments
Vrei cel mai sigur local din Centrul Vechi?

Vrei cel mai sigur local din Centrul Vechi?

 După tragedia #Colectiv, am devenit mai atenți la cluburile, puburile și restaurantele în care mergem. Este absolut normal ca atunci când intri într-un local din Centrul Vechi, să te aștepți să fii în siguranță.

Dacă ai ceva de sărbătorit, o zi de naștere, un eveniment de firmă, orice alt motiv de distracție, ne-am decis să te ajutăm să găsești cel mai bun și sigur local posibil.

Știm toate cotloanele Centrului Vechi, pentru că de trei ani aici ne desfășuram activitatea.

Cunoaștem pe aproape toată lumea, de la patroni la DJ și chelneri, știm care sunt locurile sigure și care sunt bombele în care n-ar trebui să calci.

Așa că ne-am decis să trecem la fapte și să îți oferim serviciile noastre, gratuit! Dacă vrei să îți scoți prietenii, rudele în oraș, dacă vrei să organizezi un eveniment, trimite-ne un mail pe adresa redacției sau un mesaj pe Facebook și noi te vom ajuta să găsești cel mai bun local, în ton cu gusturile și așteptările tale.

Vrem să ajutăm la relansarea Centrului Vechi, să arătăm că există cluburi și pub-uri ok, care îți pot oferi siguranța de care ai nevoie.

Atmosfera este cea pe care o știi de multă vreme. Nu s-a schimbat nimic, dimpotrivă, avem și mai multe motive să trăim la maxim, să ne bucurăm de ieșirile din club.

Pentru că, până la urmă, viața este atât de scurtă încât nu merită s-o irosețti în casă sau la serviciu. Nu-i asa?
Te-ar mai putea interesa: