Vinul baut spune multe despre tine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Vinul baut spune multe despre tine

Nu mi-am imaginat niciodata ca vinul pe care-l aleg poate sa spuna o sumedenie de lucruri despre mine. Adica, stiu aia cu zodiile, pe care nu o cred, o stiu si pe aia cu modul in care scrii sau cu nuanta pe care o preferi, dar sa ajung sa cred ca vinul baut spune multe despre mine, e prea mult.

Articolul a fost publicat acum ceva timp in Dailymail. Autorul materialului crede cu… tarie ca tipul de vin pe care-l comandam ne poate dezvalui personalitatea. Atentie, ei se bazeaza pe studii, deci stiu ce spun.

Sa vedem…

Despre bautorii de vin rosu, studiul spune ca sunt oameni care castiga bine, au o casnicie fericita, merg in concedii in strainatate, sunt siguri pe ei, sunt inteligenti, relaxati. In plus, ei beau, in medie, 4 pahare de vin pe saptamana.

Cei care aleg vinul rose sunt dezordonati, nu vor sa se casatoreasca, dar le place sa aiba relatii, le place Facebook-ul si tot ce inseamna social media. Sunt populari, galagiosi, fermecatori si prietenosi. La capitolul consum, iubitorii vinului rose beau circa 2 pahare de vin pe saptamana.

Bautorii de vin alb sunt celibatari, au un castig mediu, nu pleaca in concedii departe de casa, sunt foarte practici, timizi, ba chiar tacuti. Ei beau in jur de 3 trei pahare de vin pe saptamana.

In ce categorie te incadrezi? Hai in Centrul Vechi sa vedem!
Te-ar mai putea interesa: