Valentine’s Day: idei de cadouri care se potrivesc atât EI, cat și LUI

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Valentine’s Day: idei de cadouri care se potrivesc atât EI, cat și LUI

Valentine’s Day reprezintă Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală și este sărbătorită anual pe 14 februarie!

Fiind o zi cu și despre iubire, cu această ocazie cuplurile își oferă reciproc tot felul de cadouri prin care să-și marcheze iubirea. Deci, dacă ești stilul siropos, acum este momentul tău!

Sigur că gama de cadouri pe care le poți oferi cu această ocazie, este extrem de vastă, de la parfumuri, genți, articole vestimentare, până la jocuri, gadgeturi și alte asemenea.

Totuși, de data asta, am ales să optăm pentru ceva în spiritul sărbătorii iubirii, așa că iată recomandările noastre!

  1. Un mini-tort cu ciocolată și o sticlă de șampanie! Ce zici dacă apari la ușa lui, doar cu o lenjerie sexi pe sub palton și cu astea 2 produse în mână? E drept că sunt șanse mari ca tortul să-l lăsați pe mai târziu, dar surpriza îi va plăcea cu siguranță! Așa că nu ezita să îndrăznești!
  2. O cutie de bomboane din ciocolată fină și lumânări parfumate! Dacă vrei ca surpriza să fie și mai specială, poți pune bomboanele în într-o cutie personalizată. E suficient să printezi o fotografie cu o amintire frumoasă a voastră și să o lipești în interiorul capacului cutiei. Când va deschide cutia, surprizăăă! Ciocolata și lumânările parfumate vor fi elementele cheie pentru momentele de preludiu ce vor urma.
  3. O cană personalizată! Știi, din aia termosensibilă, care te surprinde cu un mesaj amuzant atunci când pui lichid cald în ea. Spre exemplu, o poți personaliza cu alintul pe care el/ea îl adoră cel mai mult din partea ta.
  4. Două brățări gemene! Unora li se poate părea prea mult, dar pentru alții poate constitui cadoul perfect. Știți brățăricile acelea finuțe, din șnur cu diverse culori și o plăcuță fină sugestivă sau un „pandantiv” sugestiv? În funcție de ceea ce dorești să transmiți, vei reuși să alegi modelul potrivit, care să însemne ceva pentru voi și relația voastră.
  5. O cutie grațioasă cu florile preferate și o invitație la cină! Mai nou, florile se dau la cutie, nu la buchet. E drept că arată destul de elegant, iar durata de viață este mult mai mare. Acestea împreună cu o priveliște superbă de la restaurantul preferat, vor face ziua de 14 februarie una memorabilă.
  6. Un voucher la masaj și spa! Caută online astfel de oferte pentru că sunt o mulțime, pentru această ocazie. Iar relaxarea va fi garantată.
  7. O escapadă romantică! Dacă nu te-ai gândit mai devreme la asta, să fi rezervat din timp bilete pentru cele mai romantice destinații, optează pentru o escapadă de 2-3 zile chiar la noi în țară. Cu un weekend la munte sau poate cu o plecare fulger în Vamă, în plină iarnă, îți vei surprinde partenerul.
Te-ar mai putea interesa: