Un pahar de whiskey te scapa de boli grave

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Un pahar de whiskey te scapa de boli grave

Cancerul, accidentul vascular sau infarctul cica nu te pot deranja daca bei un pahar de whiskey pe zi. Nu este o scuza pe care o folosim ca sa bem mai mult, este o concluzie la care au ajuns oamenii de stiinta. Sigur, sa nu te gandesti ca orice brand de whiskey, pentru ca efectele sa fie cu adevarat miraculoase trebuie servit whiskey de cea mai buna calitate.

Infarctul, ultima ta grija

Institutul de Cercetare din Aberdeen demonstra in 1998, printr-un studiu elaborat, ca un shot mare de whiskey te poate scapa bolile de inima, datorita nivelului crescut de antioxidanti pe care il contine aceasta bautura.

Cancerul, nicio grija

Tot de cantitatea crescuta de antioxidanti s-au legat si specialistii care, in 2005, la o conferinta medicala tinuta la Glasgow unde au sustinut ca whiskey-ul este o bautura miraculoasa, in special cel produs din orz. S-a demonstrat ca acest tip de whiskey are mai mult acid elagic decat vinul rosu, in consecinta o valoare foart crescuta de antioxidanti.

Uita de atacul cerebral

Specialistii in medicina de la Universitatea Harvard spun ca in peste 100 de studii s-a dovedit ca whiskey-ul consumat cu moderatie poate reduce riscul aparitiei atacului cerebral, atacului de cord si altor boli cardiovasculate.
Te-ar mai putea interesa: