Un an de Orasul Vechi! Multumim!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Un an de Orasul Vechi! Multumim!

Astazi este o zi minunata, parca mai insorita, mai parfumata, mai binecuvantata, pentru ca astazi se implineste un an de cand orasulvechi.ro a fost lansat “la apa”. Pe 20 martie 2013, intr-o miercuri, dadeam ENTER, dupa 6 luni de munca sustinuta in care echipa a strans informatii despre vedeta acestei platforme… CENTRUL VECHI.

Ideea initiala de design a fost schimbata 100% pentru ca parerea voastra, a cititorilor nostri dragi conteaza. Ne-ati spus ca vreti altceva, iar noi am zis OK, Orasul Vechi o sa arate asa cum isi doresc cei care ne citesc. Varianta aprobata de voi este aceasta si a fost lansata in mai 2013, la fix 2 luni de la lansarea oficiala.

Mai mult de 36.000 de unici si peste 100.000 de vizualizari pe luna…

… acestea sunt cifrele pe care voi ni le faceti cadou la fiecare sfarsit de luna…  Fara ajutorul vostru si al partenerilor, cu siguranta ca nu am fi reusit, iar pentru asta va spunem un mare: MULTUMIM.  O onoare pentru noi, cei care ne straduim ca in fiecare zi sa va oferim cele mai proaspete, complete si diversificate stiri despre CENTRUL VECHI. Pozele din timpul petrecerilor de pomina, materiale primite de la voi si alte materiale strans legate de locul asta fac deliciul contentului.

In plus, trebuie sa ne laudam ca toate evenimentele: petrecerile, expozitiile, piesele de teatru, spectacolele de cinema, festivalurile, toate sunt tratate cu importanta si anuntate aici cu cat mai mult timp inainte. Pentru ca ne-ati spus cat de important este pentru voi sa aflati tot ce se intampla in Centrul Vechi inainte de a iesi din casa. Tot din acelasi considerent, avem in permanenta 3 oameni care colinda strazile, teatrele si cluburile pentru a afla cele mai proaspete stiri si informatii.

Ce urmeaza…

Pentru viitor ne dorim sa ne pastram la fel de proaspeti si de prompti la cerintele voastre. Pregatim rubrici speciale, antrenante si dinamice.

Ce ne dorim…

Va dorim aproape, asteptam cu interes ideile voastre de content, ne dorim sa va stim asteptarile in privinta unor noi rubrici, spre exemplu. Ne place vorbaria, de aceea consideram ca cel mai bun loc in care sa facem acest lucru este pagina oficiala de Facebook… Aici putem face schimb de impresii, ne putem distra, putem spune glume, ne putem trimite poze si bancuri. Haideti sa formam o comunitate MARE, ENERGICA si plina de IDEI GENIALE.

Stiti ce ar fi si mai misto. Sa reusim ca la un moment dat, sa adunam aceasta comunitate in Centrul Vechi si sa facem turul locatiilor, cu niste petreceri memorabile. Cum vi se pare ideea? Ati vrea sa propuneti teme si noi sa ne ocupam de organizare. Jur ca ar fi mega misto sa ne intalnim.:)

Asadar…

LIKE Orasulvechi.ro, pentru ca noi LIKE pe voi:)

Hai noroc si sa ne intalnim la fel de sanatosi in fiecare zi, din ce in ce mai multi!:)
Te-ar mai putea interesa: