Are un amant? Cum o fortezi sa recunoasca?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Are un amant? Cum o fortezi sa recunoasca?

Cum e aia cu picioarele? Se spune ca minciuna are picioare scurte, nu? Scurte, scurte si fasnete pentru ca, nu-i asa, tocmai ai prins-o pe iubita ta cu amantul? Ce faci? In prima faza iti vine sa o omori, apoi incepe sa-ti para rau, si pe urma iti doresti sa auzi adevarul din gura ei. Ce faci, insa, ca sa recunoasca? E greu pentru ca ea l-a luat, deja, pe NU in brate. Sfatul specialistilor este clar! Gandeste de doua ori inainte sa iei o decize. Nu e comod sa descoperi ca iubita te “”traduce”, insa ia o gura de whisky si rumega bine… sigur o sa-ti vina cea mai buna decizie.

Nu o ameninta

Daca esti violent, specialistii iti spun clar, nu o sa rezolvi nimic. Intra intr-o discutie deschisa, incearca sa afli cu ce ai gresit, fa-o sa inteleaga ca nu dai vina numai pe ea, ca poate si tu ai gresit cu ceva.

Nu arunca cu pietre, nu e intelept

“Ce se intampla, iubito, de ce nu vrei sa discutam?”. In general, daca se simte vinovata, o sa vezi ca incepe sa bata in retragere. Mergi pe firul epic al povestii si o sa vezi ca incet, incet o sa scoti adevarul la iveala.

Ti-a spus adevarul? Nu o face sa regrete!

Acum, stii cum e, ti-ai atins tinta, nu trebuie sa te transformi in monstrul care o lichideaza pentru ce-a facut. Nu poti sa treci pentru acest episod, foarte bine, termina relatia! Ai tot dreptul, nimeni nu o sa te judece. Pe de alta parte, daca tu consideri ca poti trece peste, si vrei sa mergi mai departe, din nou… decizia
este la tine…

Esti singurul care poate decide ce este mai bine pentru tine, mai ales ca tu esti victima, nu-i asa?
Iubita ta are un amant, da, ai prins-o. Acum trebuie sa vezi cum rezolvi situatia ta cu tine!

 

 
Te-ar mai putea interesa: