Tu îţi faci poze cu mâncarea? Vezi VIDEO cu părerea IKEA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Tu îţi faci poze cu mâncarea? Vezi VIDEO cu părerea IKEA

Tu îţi faci poze cu mâncarea? Să ridice mâna cei care au făcut măcar o dată o poză cu ceea ce mănâncă. Toată lumea, nu-i aşa? Potrivit experţilor, chestia asta cu fotografiatul mâncării n-ar fi deloc o chestie rea, dimpotrivă.

Potrivit unui studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology, psihologii spun că dacă obişnuieşti să fotografiezi mâncarea şi împărtăşeşti momentele cu prietenii de pe Instagram, ai şanse mult mai mari să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit şi să te bucuri de situaţiile pozitive.

De la nevoia de apreciere, la cea de a share-ui locuri mișto sau rețete bune, toți avem această nevoie în sânge. Cum o poză face cât o mie de cuvinte, să îţi mărturiseşti „păcatele culinare” este o chestie pozitivă.

Mai mult chiar, potrivit experţilor, cei care fac fotografii la mâncare vor să arate că ies din rutină, că le plac lucrurile noi şi că sunt deschişi la noi experienţe. Pozele pe care le facem mâncării spun câteva lucruri interesante despre personalitatea noastră, obiceiurilor sau preferințele culinare.

Există, bineinteles, şi aspecte negative ale fotografiatului mâncării – de exemplu atunci când pozatul devine o obsesie. IKEA face furori pe internet cu un clip video în care parodiaza, cu un umor excelent, moda fotografiilor cu mancare. „ IKEA – Let’s Relax “ a adunat peste jumatate de milion de vizualizari in 24 de ore de la lansarea pe Youtube.

Tu îţi faci poze cu mâncarea, atunci când mergi la un restaurant sau un bar din Centrul Vechi obișnuiești să pui poze cu ceea ce consumi pe facebook sau pe instagram? Ți se pare o chestie cool sau dimpotrivă? Dacă vrei să aibă mai multe like-uri, share-uiește-le pe pagina noastră de Facebook sau Instagram cu tag-ul #orasulvechi.