Tu ce faci săptămâna asta?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments
cum să te distrezi toamna asta

Tu ce faci săptămâna asta?

Şapte motive să ieşi în Centrul Vechi

A început o nouă săptămână, urmează noi “cazne” la serviciu, şedinţe, timp pierdut, oboseală, probleme etc. Dacă vrei să scapi de stresul cotidian, să evadezi din lumea asta nebună în care jobul pare cel mai important lucru, îţi lansăm o provocare. Alege să îţi petreci zilnic măcar o oră în Centrul Vechi. O să vezi că vei privi realitatea mult mai relaxat.

Să începem cu ziua de astăzi. Ce-ar fi dacă la prânz, în loc să comanzi mâncarea pe internet sau să te amăgeşti cu toate prostiile fast-food, te sui în metrou şi tragi o fugă până în Centrul Vechi? Sunt vreo 200 de localuri, pe toate gusturile. Găsești toate informațiile aici pe OrasulVechi.ro. Nu uita să faci o rezervare, ca să ai masa asigurată.

Marţi se anunţă a fi o zi frumoasă, cu soare şi vreme caldă pentru această perioadă. Ce-ar fi dacă, după serviciu, îţi iei prietenii şi ieşiţi la o plimbare? Ce poate fi mai plăcut decât să îţi iei partenerul şi să ieşiţi în Centrul Vechi să vă plimbaţi pe străzile animate, să mâncaţi ceva bun, să vă relaxaţi la un vin fiert sau o cană de ciocolată caldă?

Miercuri este zi de spectacole de teatru. În Centrul Vechi ai de unde alege, de la Comedie, la Godot sau Teatrul de pe Lipscani. Peste tot sunt piese excelente, programul este variat, sălile sunt aerisite, iar înainte sau după spectacol te poţi opri să iei masa de seară, la unul dintre restaurantele din Centrul Vechi.

Joi te invităm la shopping. De ce? Pentru că vine weeekend-ul şi vineri oricum este zi scurtă, nu o să mai ai timp să faci şi asta. Vezi descoperi în Centrul Vechi o grămadă de magazine, de la cele de firmă, la mici buticuri cu oferte exclusive, haine unicat sau produse hand-made, în serie limitată. Iar în perioada asta sunt tot felul de oferte promoţionale. Rămâne să le descoperi.

Vineri te provocăm să începi ziua cu o cafea fierbinte şi un croissant în Centrul Vechi. Un mic dejun copios ar fi indicat, nu de alta, dar să începi weekendul cu dreptul. Spre seară, când ieşi de la serviciu, n-ar strica să te uiţi pe OrasulVechi.ro să vezi ce petreceri sunt anunţate în weekend. Ştii deja, vinerea în Centrul Vechi sunt cele mai cool party-uri.

Sămbătă este zi de promenadă. Ieşi cu prietenii să povestiţi cum a fost săptămâna, ce s-a mai întâmplat zilele astea, să faceţi planul pentru petrecerea de sâmbătă seară. Indiferent în ce club ai merge în Centrul Vechi, sună din timp şi rezervă o masă. De la dance, house şi rock, la cabaret, oldies şi muzică tradiţională, oferta de distracţie nocturnă este extrem de diversificată, aşa că vei avea de unde alege. Preţurile sunt decente, localurile au pază securizată, aşa că n-ai nicio emoţie. Rămâne doar să alegi unde vrei să mergi şi, de ce nu, să prinzi răsăritul în Centrul Vechi… mai ceva ca-n Vama Veche.

Duminică, după o noapte de distracţie, ce poate fi mai plăcut decât să te trezeşti târziu şi să ieşi să ieşi la aer curat, la o plimbare? Te invităm să descoperi clădirile istorice, casele boiereşti, hanurile şi vestigiile trecutului. Iţi recomandăm să nu ratezi ruinele Palatului Voievodal, Muzeul Bucureştiului, Biserica Stavropoleos, Biserica Sf. Nicolae, fostul palat al Bursei, Hanul lui Manuc, sediul Băncii Naţionale, Muzeul de Istorie, casele pitoreşti de pe Smârdan, Lipscani, Şelari, Gabroveni.

Sună interesant, nu-i aşa? Dacă mai ai alte idei, dacă ai vreun pont de săptămâna asta, dacă ştii un loc mişto în care crezi că ar trebui să merge, te aşteptăm pe Facebook.