Tu ce cadou oferi de Valentine’s Day?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Tu ce cadou oferi de Valentine’s Day?

Să îi faci un cadou de Valentine’s Day persoanei cu care ai o relaţie este, de regulă, o adevărată misiune imposibilă. Nu ştii ce să îi cumperi, dacă o să îi placă, dacă o să aprecieze şi ce o să înţeleagă din gestul tău etc. Potrivit experţilor de la Universitatea din Cincinnati, problema este mai simplă decât pare.

Experţii au descoperit, pe baza unui amplu sondaj de opinie, că atunci când oamenii caută cadouri pentru cei dragi tind să se axeze prea mult pe ideea de a cumpăra lucruri speciale.Drept urmare, incercand sa fie grijulii, nu cumpără cadourile care ar putea să le placă acestora. Aleg cadourile gresite.

Cu cat participantii la studiu au incercat sa fie mai grijulii si sa aleaga cadouri mai speciale, cu atat darurile au fost mai putin frumoase, arata rezultatele sondajului.

Aşa că, atunci când vrei să îi cumperi un cadou de Valentine’s Day, nu încerca să te gândeşti ce şi-ar dori partenerul.

Oferă-i ceva simplu, cu valoare simbolică. Mai sunt numai câteva zile până la Valentine’s Day şi cum timpul trece parcă mai repede ca oricând, ar trebui să te gândeşti rapid la ce cadou o să îi faci persoanei dragi cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

Keep it simple

Nu strâmba din nas – până la urmă, pentru asta s-au inventat sărbătorilor, să ne bucurăm de surprize, de cadouri, de aprecierea celor pe care îi vrem în viaţa noastră.

Vine primăvara! Aşa că găndeşte-te ce i-ar placea să îmbrace. Indiferent de sex, vezi să te asiguri că îi cumperi pe dimensiunile sale. Şi neapărat culori deschise. Se poată verdele deschis, albastrul ca cerul etc. N-ar strica si o pereche de pantofi. Femeile adoră asta. Iar bărbaţilor le plac, mai nou, pantofii în două culori.

Un coș de flori de primăvară pentru ea. E poate cel mai nimerit cadou. Daca gasesti ghiocei, cumpara vreo 10-15 buchetele. Cu siguranta gestul tau va fi apreciat.

E bărbat si nu stii ce să-i cumperi de Valentine’s Day? Dacă nu vrei să cheltui foarte mulţi bani, cumpără-i câteva perechi de şosete viu colorate. Sunt la modă în acest an şi cum peste câteva zile va trece cu siguranţă la pantofi, să poarte nişte sosete colorate, cu dungi, carouri, cu imprimeuri altfel – o o chestie care cu siguranţă o să-i placă.

Şampania – băutura zeilor, licoarea care deschide inimile! Să cumperi o sticlă de şampanie bună, să o beţi împreună în seara de 14 februarie… ce poate fi mai bun? Dacă n-are pahare de cristal de şampanie, ar fi bine să cumperi două. Efectul este garantat!

Mai avem o idee, de efect! Aveti o fotografie preferată? Una de care amândoi să fiţi încântaţi. Mergi cu ea la un centrul foto şi imprim-o. Ai atâtea variante de imprimare în ziua de astăzi, încât ai de unde alege – de la tablou, afis, la tricouri, lenjerie, brelocuri, coperte de telefon etc.