Totul despre concertul Queen + Adam Lambert

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Totul despre concertul Queen + Adam Lambert

Mâine, 21 iunie, în centrul Bucureştiului are loc unul dintre cele mai aşteptate concerte din 2016. Legendara trupa Queen va concerta alaturi de Adam Lambert in Piata Constitutiei din Bucuresti. Daca vrei sa mergi la concert, OrasulVechi.ro ti-a pregatit cele mai noi informatii privind super-show-ul in premiera in Romania.

In deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert pe scena vor urca britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy si romanii Grimus, concertele fiind programate sa inceapa in jurul orei 17:30.

Trupa Queen alaturi de Adam Lambert vor incanta fanii timp de doua ore cu hit-uri precum “Somebody to Love” “We Are The Champions” si “We Will Rock You”. Concertul se va incheia in jurul orei 23:00.

Accesul in zona de eveniment va fi permis incepand cu ora 16:00, prin doua intrari: prin Bulevardul Libertatii (intrarea dinspre Parcul Izvor) si prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, bauturi sau mancare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa utilizeze pelerine de ploaie.

In incinta Pietei Constitutiei spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15, fie pana la finalul lunii iunie, prin trimiterea unui mail pe adresa office@eventjobs.ro.

Cei care nu si-au achizitionat inca bilete mai pot face acest lucru online, pe www.eventim.ro, si de la magazinele partenere. In acest moment mai sunt disponibile bilete pentru Tribuna, Golden Circle si Gazon A, la preturi incepand cu 220,50 lei plus taxe. In ziua concertului vor mai putea fi cumparate tichete la intrarea dinspre Parcul Izvor, in limita disponibilitatii.

Concertul Queen + Adam Lambert din Piata Constitutiei se desfasoara cu sprijinul ArCuB. Pentru detalii de ultim moment, intra pe www.emagic.ro.