Bendeac și tipurile de femei din Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Bendeac și tipurile de femei din Centrul Vechi

Cunoscutul actor Mihai Bendeac face furori pe Youtube cu un clip video în care prezintă, cu o caterincă maximă, tipurile de femei cu care te întorci acasă din Centrul Vechi. În numai 24 de ore, clipul a atras aproximativ 400.000 de vizualizări.

Având numele exact: Top tipuri de femei cu care te întorci acasă din Centrul Vechi, videoclipul prezintă la mișto,  câteva din opțiunile pe care le ai după o ieșire în Centrul Vechi. De la femeia de casă, cea care, atunci când o aduci la tine, se gândeşte instant unde o să îşi plaseze hainele, cosmeticele şi îţi acaparează viaţa cu ideea de “sentimente comune şi respect reciproc”, la “femeia pe 300”, cea care te face pe bani, cu reducere pentru că eşti simpatic, Bendeac reuşeşte să surprindă cu un umor debordant toată “fauna” din Centrul Vechi.

Cum în Centrul Vechi distracţia nu are limite, s-ar putea să te trezeşti, fără să vrei, cu florăreasa de pe Lipscani sau cu femeia de serviciu de la Vintage. Asta, bineînţeles, dacă ai avut o sete pe măsura chefului de distracţie.

Urmăriţi clipul video şi, dacă mai ştiţi şi alte specimene, vă aşteptăm să le comentăm pe Facebook.