Top 7 cele mai prietenoase orașe din lume

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Top 7 cele mai prietenoase orașe din lume

Vrei să vizitezi locuri pline de istorie și cultură, dar în care localnicii să te întâmpine cu zmbetul pe buze? Uite top 7 cele mai prietenoase orașe din lume, potrivit travelandleisure.com!

Top 7 cele mai prietenoase orașe din lume

  1. Dublin, Irlanda

Capitala Irlandei este locul ideal unde puteți experimenta ceea ce localnici numesc „craic”, termenul galic pentru distracție și plăcere.

Dublin, Irlanda

  1. Galway, Irlanda

Acest oraș irlandez cu ieșire la mare este de asemenea extrem de prietenoși. Potrivit turiștilor, oamenii sunt extrem de deschiși și primitori cu străinii. Totodată, dacă vrei s-o arzi chill, să te bucuri pur și simplu de frumusețile cotidiene, nu ezita să treci pragul unuia dintre pub-urile tradiționale!

Galway, Irlanda

  1. Queenstown, Noua Zeelandă

Autoproclamată capitala de aventură din lume, acest oraș din Noua Zeelandă ne invită să experimentăm o mulțime de activități inedite: bungee jumping, parașutism și alte asemenea activități generatoare de adrenalină.

Queenstown, Noua Zeelandă

  1. San Miguel de Allende, Mexic

Această zonă din Mexic face parte din patrimoniul mondial UNESCO, fiind admirat pentru arta sa și arhitectura colonială. De asemenea, San Miguel de Allende este unul dintre cele mai prietenoase orașe din lume, atât localnicii cât și turiștii din zonă, salutându-se zilnic cu câte un zâmbet! 😀

San Miguel de Allende, Mexic

  1. Chiang Mai, Tailanda

Este un oraș romantic, fermecător și distractiv deopotrivă, încântând o gamă variată de vizitatori. De asemenea, potrivit opiniilor mai multor turiști, locuitorii din zonă se arată întotdeauna fericiți la vizita turiștilor, ajutându-i pe aceștia să descopere frumesețea piețelor și templelor din zonă.

Chiang Mai, Tailanda

  1. Charleston, Carolina de Sud, SUA

În plus față de arhitectura istorică, restaurantele incredibile și cele mai bune hoteluri ale lumii, premiatede asemenea, orașul surprinde și cu farmecul său sudic.

Charleston, Carolina de Sud

  1. Thimphu, Bhutan

Acest oraș se află pe primul loc în topul celor mai prietenoase orașe din lume. Aici televiziunea a pătruns abia în anul 1999, totodată locuitorii încă purtând rochii tradiționale. De asemenea, acest oraș este un mix exotic de cultură tradițională și modernitate, având o mulțime de restaurante, cafenele, cluburi de noapte și centre comerciale.

Thimphu, Bhutan
Te-ar mai putea interesa: