Top cei mai bogati actori de la Hollywood

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top cei mai bogati actori de la Hollywood

Pe langa faima si frumusete, greutatea conturilor si puterea financiara sunt alte doua elemente definitorii pentru binecuvantatii de la Hollywood. Saptamanal auzim ca X-ulescu si-a mai cumparat o casa de nu stiu cate milioane de dolari, si ca X-uleasca si-a achizitionat ultimul model al celei mai scumpe masini din lume. La capitolul excursii, e clar, sirul a fost pierdut de cativa ani buni.

Asa cum ne-am obisnuit la fiecare inceput de an, in ciuda noastra, a oamenilor cu venituri normale, se afiseaza listele bogatilor. Cei mai bogati sportivi, cele mai bogate vedete de televiziune, cele mai mari incasari din filme, dar si topul actorilor cu cele mai mari incasari in anul care s-a incheiat. Despre acestia din urma vom discuta si despre valoarea cecurilor care le-au fost virate in cont in anul 2013. Sa vedem care este topul celor mai bogati actori de la Hollywood.

Surpriza sau nu, primele 9 pozitii ale topului sunt ocupate de barbati, iar locul 10 nu putea sa fie adjudecat decat de ea, femeia, Angelina Jolie. Aceasta a strans, in total, 33 de milioane de dolari in anul 2013.

Haide sa vedem care sunt bosii lui 2013 si cat de grase le sunt portofolele.

1. Iron Man, Sherlock Holmes sau “The Avengers: Age of Ultron” l-au trimis pe Robert Downey Jr. fix pe primul loc, cu incasari de peste 75 de milioane de dolari.

2. 60 de milioane de dolari a incasat Channing Tatum in urma peliculelor ca  “Alertă de grad zero/ White House Down” sau “Don Jon”.

3. Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în franciza “X-Men”, ocupă treapta a treia a podiumului, cu onorarii de 55 de milioane de dolari.

In ordine, locurile urmatoare sunt ocupate de Mark Walhberg cu 51 de milioane de dolari, Dwayne Johnson pe locul al 5-lea cu 46 de milioane, Leonardo DiCaprio cu 38 de milioane dolari, Adam Sandler cu 36,5 milioane de dolari, Tom Cruise cu 35 de milioane dolari, Angelina Jolie şi Denzel Washington cu 33 de milioane dolari.
Te-ar mai putea interesa: