Top 5 filme pe care trebuie să le vezi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 5 filme pe care să le vezi în mini vacanță

Avem mini vacanţă ce precede Anul Nou şi ce este mai plăcut decât să mergi la un film bun împreună cu prietenii sau familia. 2014 a fost un an bun pentru cinematografia mondială, aşa că am adunat pentru tine cinci dintre cele mai bune producţii de la Hollywood pe care merită să le vezi dacă nu ai facut-o deja.
1. Interstellar
De departe cel mai bun SF al anului 2014. Ultimul film al regizorului Christopher Nolan este unul dintre cele mai interesante filme ale anului, de vreme ce poartă publicul spectator in mijlocul găurilor negre din spatiu, cu Matthew McConaughey pe scaunul soferului. Filmul este si pe placul criticilor, fiind admirat inclusiv de popularul astrofizician Neil deGrasse Tyson.

2.The Hunger Games: Mockingjay
Un alt film excepţional, abia lansat pe ecrane. Jennifer Lawrence este captivantă inca o data ca fata de foc din cele mai intunecate Jocuri ale Foamei de pana acum. Donald Sutherland se intoarce ca dusman rece si calculat al lui Katniss, in timp ce Philip Seymour Hoffman fascineaza intr-unul din ultimele roluri ale sale (actorul a murit in februarie anul acesta de supradoza de droguri – n.r.). Prima parte a finalei acestei serii, Mockingjay si-a castigat titlul de cea mai mare premiera a anului, cu vanzari de 123 milioane de dolari numai in primul weekend.

3. The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Un film mult aşteptat, care nu mai are nevoie, practic, de nicio prezentare. Trilogia regizorului Peter Jackson, “The Hobbit”, bazată pe cartea pentru copii cu același nume, ia sfarșit în această lună, odată cu lansarea spectaculosului The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Așa cum sugerează și titlul, vom vedea o luptă nebunească, cu un final neaşteptat.

4. The Imitation Game
Actorul Benedict Cumberbatch (Sherlock) îl joacă pe Alan Turing, matematicianul englez responsabil pentru spargerea codului Enigma în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Scenariul a fost inclus în 2011 pe lista celor mai bune scenarii care nu s-au transformat în filme, așa ca publicul cunoscator aștepta demult această peliculă. Avand-o și pe Keira Knightley în distribuție, filmul este favorit în cursa pentru Oscar.

5. Into the Woods
Filmul este bazat pe o piesa de succes de pe Broadway, despre un cuplu care nu poate avea copii din cauza unui blestem vrajitoresc. Filmul are o distribuție de 5 stele – Emily Blunt, Anna Kendrick, Johnny Depp si Meryl Streep. Dacă nu ești convins încă, privește-o mai jos pe Streep cântand ca o vrajitoare. Data lansării a fost chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie.

 

foto: www.boyddigital.co.uk
Te-ar mai putea interesa: