Top 5 destinații romantice din Europa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 5 destinații romantice din Europa

Ești în căutarea unui loc, în care, pur și simplu, romantismul plutește în aer? Atunci ia în calcul vizitarea următoarelor destinații turistice, consacrate pentru atmosfera romantică transmisă!

  • Positano, Italia

Ar fi o provocare aproape imposibilă să găsești un loc pe Coasta Amalfi, care nu este romantic, dar Positano este un sat care le întrece pe toate din zonă, atunci când vine vorba de romantism.

Acest oraș strălucitor de pe litoral îmbină perfect clădirile în culori pastelate, care se revarsă de pe munte, străzile întortocheate, plajele idilice și apele de un albastru care îți taie respirația. Să nu mai vorbim de apusuri de soare absolut uimitoare. Deci, toate ingredientele pentru un weekend romantic perfect!

Positano

  • Santorini, Grecia

Când vine vorba de diferite topuri ale locurilor romantice din lume, este imposibil ca Santorini să nu se regăsească printre acestea. Priveliști spectaculoase asupra turcoazului mării, un apus fabulos sau construcțiile albe cu cupole albastre, toate creează o armonie perfectă în ochii cuplurilor, pregătiți să inspire puțin romantism.

Oia, Santorini

  • Sevilla, Spania

Te întâmpină cu o atmosferă aproape de poveste, cu arhitectură uimitoare și frumoase comori istorice, cum ar fi Palatul Regal din Sevilla, Catedrala din Sevilia (cea mai mare catedrală gotică din lume) și magnifica Plaza de Espana.

Veți găsi, de asemenea, o mulțime de restaurante care oferă tapas delicioase, cu o varietate de influențe culinare și o serie de opțiuni de cazare, cum ar fi Corral del Rey, un „palazio” din secolul al XVII-lea, situat în cartierul vechi Barrio Alfalfa, în inima orașului Sevilla.

Sevilla

  • Veneția, Italia

Evident nu avea cum să lipsească de pe listă. Acest oraș italian, construit pe apă, oferă cuplurilor șansa de a se bucura unul de compania celuilalt, într-o gondolă glamuroasă prin canale de vis, de a se uita unul în ochii celuilalt în cafenelele ciudate și de a rătăci aiurea pe aleile fermecătoare, și a fura reciproc câte un sărut, în colțurile ceva mai discrete.

Veneția, Italia

  • Praga, Republica Cehă

Acest oraș romantic se mândrește cu castele de basm și cu un tablou al acoperișurilor cu țiglă roșie, asociate cu bisericile gotice, poduri frumoase, case cu arcade în nuanțe pastelate și restaurante intime, perfecte pentru o evadare de Valentine’s Day.

Praga are, de asemenea, o parte modernă, cu restaurante și hoteluri inovatoare, precum și o mulțime de magazine interesante.

Praga

Deci, tu ce destinație alegi pentru următoarea escapadă romantică?
Te-ar mai putea interesa: