Top 5 cele mai tari plaje de pe Planetă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 5 cele mai tari plaje de pe Planetă

Vă propunem să vă deconectați puțin de la vremea rece de afară și să faceți o călătorie – măcar imaginară – pe cele mai tari plaje de Planetă.

Potrivit The Independent, topul a fost realizat pe baza opiniilor unor experți și bloggeri cunoscuți din domeniul călătoriilor!

Uite ce plaje se clasează pe primele 5 locuri!

5.Navagio Beach, Grecia

Acest loc cu adevărat tropical de pe Insula Zakynthos este o oază de liniște, cu apă de un albastru pur și stânci „de aur.”

Jolene Ejmont de la Wanderlust Story Tellers a spus: „O imagine perfectă vă așteaptă pe plaja Navagio, un golf expus pe coasta insulei Zakynthos. Vizitatorii vin din toate colțurile lumii pentru a capta imagini ale epavelor celebre, numite Panagiotis. Apa este pur și simplu uimitoare în contrast cu stâncile albe și nisipul. ”

Navagio Beach

4.Pink Sands Beach, Bahamas

Cu aproape 5 kilometri de coastă, plaja cu nisip roz – nu atât de roz cum pare în unele imagini – continuă să surprindă vizitatorii.

Bloggerul Stephanie White (stephaniewhitetravels.com) a declarat: Insula are o plajă cu nisip de un roz pastelat, absolut uimitoare, care adaugă un sentiment de visare atmosferei. Cea mai bună parte este că acest vis este realitatea voastră pe insula Harbour”.

Pink Sands Beach, Bahamas

3.Anse Lazio, Seychelles

La Anse Lazio, în Seychelles, „nisipul alb, apele smarald și jungla luxuriantă sunt paradisul pur”, declară Kiersten de la Blonde Abroad.

Cu nisipuri fine, aurite, palmieri de nucă de cocos și apă cristalină, aceasta este cu adevărat una dintre cele mai frumoase plaje din lume, având ape cu o temperatură medie de 27 ° C.

Anse Lazio, Seychelles

2.Whitehaven Beach, Australia

Nisipul super alb și 7 kilometri de coastă sunt două dintre punctele care situează această plajă în top 5 al celor mai tari plaje din lume.

Pentru a o vedea în toată splendoarea sa, este recomandată o plimbare cu elicopterul sau hidroavionul.

„Plaja Whitehaven are nisipuri atât de albe, păduri tropicale profunde și ape cristaline”, a declarat Sharron Livingston de la The Travel Magazine. „Este o insulă sălbatică, parte din Marea Barieră de Corali, și este de departe cea mai frumoasă locație pentru noi experiențe.”

Whitehaven Beach, Australia

1.Grace Bay, Insulele Turks și Caicos

Această întindere iconică de nisip se situează în fruntea clasamentului datorită barierei colorate de corali, nisipului super fin și numărului mare de zile însorite – 319 pe an.

„Nisipul alb fin și apa albastră incredibil de limpede fac din Grace Bay locația de vis a amatorilor de plaje”, a declarat Kelly Stilwell, travel editor.

Grace Bay

 
Te-ar mai putea interesa: