Top 5 cele mai simpatice reclame de Crăciun

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 5 cele mai simpatice reclame de Crăciun

Magia Crăciunului ne învăluie în totalitate, fiind prezentă în toate lucrurile din jurul nostru, chiar și în spoturile publicitate! Descoperă 5 dintre cele mai simpatice reclame de Crăciun, din 2017!

5.Tesco – Turkey, Every Which Way

Reclama ne prezintă mai multe familii, din diverse culturi, care se bucură de masa de Crăciun, de pe care nu lipsește faimosul curcan. Deși curcanul e nelipsit, modurile de celebrare ale Crăciunului pot fi extrem de variate.

4.John Lewis – #MozTheMonster

Reclama spune povestea unui copil pe nume Joe, care descoperă un monstru – Moz – sub patul lui, împrietenindu-se cu acesta. Cu toate acestea, toate aceste nopți albe de joacă își pun amprenta asupra lui Joe, care nu mai doarme suficient.

Moz găsește soluția, oferindu-i lui Joe un mic cadou de Crăciun…

3.Marks&Spencer – Paddington & The Christmas Visitor #LoveTheBear

Paddington este trezit la primele ore ale dimineții de un hoț îmbrăcat în Moș Crăciun. Ursul crede că intrusul este adevăratul Moș Crăciun și se pregătește să returneze toate cadourile furate, înapoi vecinilor.

2.Heathrow Bears Christmas TV Advert – #HeathrowBears

Simpaticul cuplu de ursuleți revine într-o nouă reclamă care ne dezvăluie povestea de dragoste de 50 de ani a acestora. Spotul debutează cu un context din anii 1960, atunci când cei doi se întâlnesc pentru prima dată. Reclama ne propune o călătorie în timp, marcând toate dățile în care cei doi s-au reunit la aeroport pentru Crăciun.

Familia Bair continuă să se extindă, iar ultima scenă ne prezintă cuplul în prezent,  bucuroși de revedere, ca de fiecare dată, și înconjurați de nepoți!

1.Debenhams – Find Your Fairytale Christmas Part 2

Celebra poveste a Cenușăresei, reinterpretată într-un stil autentic și modern!
Te-ar mai putea interesa: