Top 25 destinații europene, preferate de turiști, potrivit TripAdvisor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 25 destinații europene, preferate de turiști, potrivit TripAdvisor

Dacă vi se fce dor de ducă și aveți nevoie de câteva recomandări interesante, TripAdvisor vă sare în ajutor cu câteva destinații europene, preferate de turiști!

Enjoy!

  1. Paris, Franța

Vivacitate, relaxare și rafinament, toate disponibile într-un singur loc. Plimbări relaxante de-a lungul Senei, în care să admiri obiective celebre precum Arcul de Triumf sau Turnul Eiffel, savurarea unei mese rafinate sau a cafele într-una dintre cafenelele amenajate pe trotuare, admirarea expozițiilor în muzee faimoase, acestea și multe altele sunt disponibile aici.

Paris

  1. Londra, Marea Britanie

Bijuteriile coroanei, Palatul Buckingham, Camden Market … în Londra, istoria se ciocnește cu arta, moda, mâncarea și berea englezească. Aici, o zi perfectă arată diferite în funcție de propriile preferințe. Pentru shopping, nu rata Oxford Street! Pasionații de cultură ar trebui să viziteze Tate Modern și Royal Opera House, în timp ce împătimiții de muzică și carte își vor găsi paradisul pe Abbey Road sau la Muzeul Sherlock Holmes.

Londra

  1. Roma, Italia

Acest oraș atemporal este un colaj real al piețelor în aer liber și siturilor istorice uimitoare. Aruncați o monedă în Fântâna Trevi, contemplați Colosseumul și Panteonul și încercați un espresso perfect sau gelato înainte de o sesiune de shopping la Campo de Fiori sau Via Veneto.

Roma, Italia

  1. Creta, Grecia

Locul de origine atât al regelui zeilor olimpici, precum și al civilizației europene moderne, Creta este o bijuterie mediteranează veritabilă. Este bogat în istorie arheologică și mitologică care se reflectă în ruinele sale antice și atracțiile culturale. Bucurați-vă de atmosfera fermecătoare a portului venețian vechi al orașului Chania sau de cetățile și mănăstirile din Rethymonon.

Creta, Grecia

  1. Barcelona, Spania

Nu ratați uriașa biserică Sagrada Familia, opera impresionantă, dar încă neterminată a celebrului Antoni Gaudi. Apoi, puteți continua cu o vizită la Park Güell. De asemenea, o Sangria într-una dintre cafenelele-trotuar din Las Ramblas, în timp de priviți artiștii fambloaianți din stradă, vă va relaxa pe cinste.

Barcelona

  1. Praga, Republica Cehă

Atmosfera boemă și trăsăturile de basm ale orașului Praga fac din acest oraș o destinație perfectă pentru turiștii care s-au săturat de vacanțele exotice și care doresc să se scufunde în cultură. Rătăciți prin Piața Orașului Vechi, apoi admirați Vechea Primărie cu faimosul Ceas Astronomic.

Praga

  1. Istanbul, Turcia

Moscheele, bazarurile și băile turcești din Istanbul vă pot ține ocupați și fericiți pe durata întregii călătorii. Marele Bazar are mii de magazine ce așteaptă să le treceți pragul, în timp ce Bazarul Egiptean este un tezaur al aromelor de condimente și fructe. Nu ratați Mocheea Albastră care este vizibilă din mai multe puncte ale orașului.

Istanbul 1

Topul complet al celor 25 de orașe europene, preferate de călătorii TripAdvisor, este disponibil AICI.

 
Te-ar mai putea interesa: