Top 10 orașe ideale pentru shopping

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 10 orașe ideale pentru shopping

Dacă ești genul care nu concepe o vacanță fără shopping, atunci e musai să treci pe listă următoarele destinații turistice!

10.Londra, Anglia

Liderii de opinie londonezi cunosc piețele vintage de pe Portobello Road, iar vânzătorii artizanali de la Maltby Street Market sunt unii dintre cei mai buni din oraș.

9.San Miguel de Allende, Mexic

Artizanatul și arta sunt în centrul scenei de cumpărături a acestui oraș colonial. Așadar, păstrează ceva loc în bagaj pentru bluze brodate și șaluri țesute.

8.Milano, Italia

Recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante capitale de modă din lume, nu ar fi o surpriză că localnicii de aici iubesc să facă shopping – la fel ca și turiștii. Pentru un amestesc cu de toate, încercați Galleria Vittorio Emanuele, considerată unul dintre primele centre comerciale.

7.Florența, Italia

Bătând atât Milano, cât și Roma, acest oraș italian este cunoscut pentru meșteșugul său. Parfumierii și bijutierii sunt apreciați în mod special aici.

6.Singapore, Singapore

Sunt atât de multe în Singapore, în afară de mâncarea de tip street-food. Numeroși turiști au descoperit deja incredibilii designeri locali și buticurile funky.

5.Hong Kong, China

Vizitați Queen’s Road Central în favoarea accesoriilor eclectice, greu de găsit. Pentru suveniruri, luați în considerare Stanley Market și Ladies Market.

4.Paris, Franța

Bucurați-vă de țesătura franceză, înainte să vă aprovizionați cu modele pariziene atemporale.

3.Dubai, Emiratale Arabe Unite

Metropola este gazda celui mai mare mall din lume. 1.200 de magazine distribuite pe 4 etaje. Trebuie să spunem mai mult?

2.Tokyo, Japonia

De la piața de pește Tsukiji și strada comercială Yanaka Ginza. până la etichetele de designer, shoppingul în Tokyo este la fel de divers precum arhitectura.

1.New York City, New York

New York nu dezamăgește niciodată călătorii care iubesc să facă shopping, punându-le la dispoziție un mix sănătos de etichete de designer, buticuri independente și vitrine de renume mondial.

 
Te-ar mai putea interesa: