Top 10 destinații de vizitat în 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 10 destinații de vizitat în 2018

Odată pășiți în noul an, iubitorii de călătorii probabil deja au început să caute numeroase recomandări cu privire la destinațiile turistice care merită vizitate în 2018.

Tastemade Travel nu a pierdut vremea și ne-a venit în ajutor cu 10 destinații care nu trebuie ratate în noul an. Inspiră-te și tu!

10.Iordania

Iordania are unele dintre cele mai epice peisaje ale lumii, fără hoardele clasice de turiști. Optează pentru o plimbare cu cămila într-un oraș sculptat în stânci de calcar și pentru o cazare în globurile futuriste din Wadi Rum.

Iordania

9.Bahamas

Îți dorești să stai pe insula ta privată la un preț accesibil? Să înoți cu porci? Să faci scufundări cu rechinii pe nave naufragiate? În Bahamas poți încerca toate aceste experiențe.

Cu reconstrucțiile din Caraibe după uraganele din 2017, acest șir de insule este deschis inclusiv pentru întâlniri business super relaxante.

Bahamas

8.Portugalia

O bucată europeană de vis la prețuri accesibile. Gândiți-vă la cinele cu fructe de mare la înălțime și la podgoriile aflate pe fondul ruinelor antice. Plus plajele spectaculoase cu cele mai multe zile însorite din an, din Europa.

Portugalia

7.Mexico City

Cel mai cool oraș din lume? Se poate spune și așa. Unde în altă parte te poți bucura de o gondola party? Mexico City se revigorează după cutremurele din 2017și este numit World Design Capital în acest an.

Mexico City

6.Insula Holbox

Cauți ceva diferit? Cea mai tare bucățică de plajă din Mexico nu are mașini, găsești o groază de bere rece și o mulțime de hamace. Mai mult, te poți bucura de o sesiune de înot cu rechinii-balenă.

Insula Holbox
Te-ar mai putea interesa: