Top 10 cele mai tari melodii din 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 10 cele mai tari melodii din 2017

Anul 2017 a fost un an fructuos din punct de vedere muzical, astfel că o mulțime de melodii ne-au gâdilat timpanele și ne-au trezit tot soiul de emoții.

Billboard deja a lansat topul celor mai tari melodii din acest an, așa că te invităm să descoperi dacă piesa ta preferată se află în top 10!

Top 10 cele mai tari melodii din 2017

10.Portugal. The Man, “Feel It Still”

Piesa a fost lansată la începutul lunii martie și a acumulat un total de aproape 80 de milioane de vizualizări până acum.

9.The Weeknd feat. Daft Punk, “I Feel It Coming”

După au cucerit hiturile cu piesa „Starboy”, The Weekend și Daft Punk și-au mai încercat norocul încă o data și au colaborat și pentru melodia aceasta. Lansată tot în luna martie, melodia se numără de mult mai mult vizualizări decât cea anterioară, fiind aproape de pragul de 300 de milioane de vizualizări.

8.Harry Styles, “Sign of the Times”

De data aceasta un hit solo, pentru care artistul a dezvăluit că a fost inspirat de o mama care a murit la naștere. Melodia a fost lansată la începutul lunii mai, cumulând un total de peste 250 de milioane de vizualizări.

7.J Balvin & Willy William feat. Beyonce, “Mi Gente” (Remix)

Lansată în urmă cu doar 2 luni, melodia a depășit 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. Sigur că mai e cale lungă până să atingă succesul variantei originale a piesei, însă pentru 2 luni nu e rău deloc.

6.Kendrick Lamar, “HUMBLE.”

Melodia a fost lansată la sfârșitul lunii martie, iar până în present a reușit să cumuleze aproape 400 milioane de vizualizări!

5.Lil Uzi Vert, “XO TOUR Llif3”

Videoclipul oficial al piesei a fost lansat la începutul lunii septembrie, cumulând un total de aproape 134 de milioane de vizualizări.

4.Luis Fonsi & Daddy Yankee feat. Justin Bieber, “Despacito” (Remix)

Nebunie mare a făcut nu doar varianta oficială, ci și remixul înregistrat alături de Justin Bieber. Acesta a adunat aproape 600 de milioane de vizualizări, începând cu luna aprilie.

3.Calvin Harris feat. Frank Ocean & Migos, “Slide”

Publicată în mijlocul verii, melodia a adunat până în prezent puțin peste 50 de milioane de vizualizări, pe YouTube.

2.Cardi B, “Bodak Yellow”

Acest single al lui Cardi B s-a clasat pe locul 2 în topul realizat de Billboard, iar de la lansarea care a avut loc la sfârșitul lunii iunie, videoclipul a acumulat aproape 400 de milioane de vizualizări.

1.Selena Gomez, “Bad Liar”

Topul Billboard este cucerit de Selena Gomez cu piesa Bad Liar. Videoclipul melodiei a fost lansat la jumătatea lunii iunie, cumulând peste 200 de milioane de vizualizări, până în prezent.

Topul complet realizat de Billboard, al celor mai tari piese din 2017, este disponibil AICI!
Te-ar mai putea interesa: