Top 10 cele mai tari hoteluri din lume, potrivit TripAdvisor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 10 cele mai tari hoteluri din lume, potrivit TripAdvisor

TripAdvisor a dezvăluit topul celor mai tari hoteluri din întreaga lume, pentru 2018. Inspiră-te pentru următoarea vacanță!

Top 10 cele mai tari hoteluri din 2018

10.Hanoi La Siesta Hotel Trendy – Hanoi, Vietnam

Acest hotel a câștigat aprecierea utilizatorilor TripAdvisor datorită serviciilor „impecabile”, precum și amplasării sale (chiar în inima cartierului vechi din Hanoi).

9.Nayara Springs – La Fortuna de San Carlos, Costa Rica

La Nayara Springs din Costa Rica, oaspeții se bucură de experiența autentică a pădurilor tropicale, cu un twist de hoteluri de lux – gândiți-vă la piscina infinită, tratamente spa în aer liber, gazde personale și tucani în imediata vecinătate.

8.La Reserve Paris Hotel & Spa – Paris, Franța

Chiar lângă Champs d’Elysee și cu vedere la Grand Palais, Turnul Eiffel, Pantheon și Obeliskul Condorde, cu greu mai găsești alt loc care să-ți ofere chintesența Parisului, decât La Reserve Paris Hotel & Spa. La astea mai adaugă o estetică în stil Belle Epoque și, bineînțeles, propriul majordom.

7.The Nantucket Hotel & Resort – Nantucket, Massachusetts, SUA

În timp ce Insula Nantucket este deja exclusivistă, această proprietate recent renovată duce luxul New England la un alt nivel. Adu-ți costumul de baie, o carte bună și apetitul pentru homar.

6.Hotel Belvedere – Riccione, Italia

Hotelul Belvedere se autodescrie ca un hotel-bicicletă, ceea ce înseamnă că acesta este specializat în a face „evadarea” clienților, centrată pe ciclism, cât mai confortabilă posibil. De asemenea, bucurați-vă de timp pe plajă, timp la piscină, la spa – toate au scopul să vă ajute să vă relaxați pe deplin.

5.Gili Lankanfushi – Kaafu Atoll, Maldive

După cum o spune un călător TripAdvisor: Cuvântul „wow ” este o subevaluare. De fapt, majoritatea recenziilor acestui hotel susțin că, dacă ești în căutarea perfecțiunii, acesta este locul potrivit.

4.Hanoi La Siesta Hotel & Spa – Hanoi, Vietnam

Călătorii TripAdvisor susțin că acest hotel îți oferă o experiență completă. Considerat „o oază în mijlocul Cartierului Vechi”, hotelul vă întâmpină cu cursuri de gătit în stil vietnamez, un restaurant trăsnet, tratamente spa și apartamente duplex.

3.Umaid Bhawan Palace Jodhpur – Jodphur, India

Clădirea încă mai servește ca reședință principală a familiei regale Jodhpur, deci cuvintele sunt de prisos când te gândești că vei locui „în casă” cu o famili regală.

2.Tulemar Bungalows & Villas – Manuel Antonio, Costa Rica

Pășiți în jungla Costa Rica, într-un resort care a cucerit vizitatorii cu amabilitatea echipei și serviciile oferite cu cea mai mare atenție.

1.Viroth’s Hotel – Siem Reap, Cambodgia

Câștigătorul anului 2018? Hotel Viroth’s din Siem Reap, Cambodgia. Și nu e de mirare, având în vedere peisajele verzi luxuriante, o piscină prietenoasă și capacitatea de a-ți oferi un sentiment de calm care este binevenit în special dacă vizitezi orașul plin de viață (sau faci un tur în apropiere de Angkor Wat!).
Te-ar mai putea interesa: