Top 10 cele mai bune companii aeriene, alese de turiști

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Top 10 cele mai bune companii aeriene, alese de turiști

Zborul cu avionul este la ordinea zilei, fiind mijlocul de transport preferat de majoritatea turiștilor. Ținând cont de opiniile turiștilor, TripAdvisor a dezvăluit primul top al celor mai bune companii aeriene, determinat de turiștii din întreaga lume.

Astfel, primele 10 companii aeriene, apreciate printre turiști, sunt următoarele!

Top 10 cele mai bune companii aeriene, potrivit TripAdvisor

  1. Emirates, Emiratele Arabe Unite – peste 13.719 review-uri pe TripAdvisor și o mulțime de opinii… astfel, unul dintre turiști a dezvăluit: „A cel mai tare zbor din viața mea. Nu cred că pot zbura cu o altă linie aeriană sau cu orice altceva, în afară de A380 prima clasă. Acesta este noul meu standard în materie de zboruri.”
  2. Singapore Airlines, Singapore – puțin peste 5.000 de review-uri pe TripAdviser, însă toate de bine. Declarația unuia dintre turiști a fost următoarea: „Cea mai bună mâncare de care am avut vreodată parte de la o companie aeriană, iar serviciile din partea întregului echipaj au fost extraordinare. Nu aș putea cere pentru ceva mai bun.”
  3. Azul Brazilian Airlines, Brazilia – tot cu puțin peste 5000 de păreri renumitul site de călătorie, Azul se bucură de aprecierile turiștilor: „Am zburat cu multe companii aeriene, însă niciuna nu a oferite servicii atât de bune la clasa economic.”
  4. JetBlue Airways, SUA – aproape 4.000 de review-uri și numeroase aspecte apreciate. Printre acestea se numără spațiul de picioare mare, scaunul de asemenea mare și confortabil. Totodată, turiștii au preciar că fiecare scaun avea propriul TV cu pachet complet de canale, inclusiv filme, emisiuni TV și radio XM.
  5. Air New Zealand, Noua Zeelandă – puțin peste 3.000 de review-uri, însă media a fost una pozitivă. Mâncarea și servirea au fost considerate excelente. De asemenea, turiștii au apreciat atenția personalului fără a deveni totuși insistenți și agasanți. Rapiditatea echipajului este de asemenea un punct forte, turiștii subliniind că gustările și băuturile au fost servite rapid chiar și în toiul nopții.
  6. Korean Air, Coreea de Sud – „Din momentul în care am ajuns pe aeronavă, răsfățul a început: șampanie înainte de zbor și atât de multă mâncare – totul comestibil.” – declară unul dintre turiștii care au zburat cu această companie aeriană.
  7. Japan Airlines, Japonia – „Unul dintre motivele pentru care ador să zbor cu această companie aeriană este că încă din momentul în care urc la bordul navei, simt că sunt deja în Japonia. Întreaga echipă este orientată către client și atentă la oaspeți.”
  8. THAI Smile, Tailanda – „Cea mai bună companie aeriană low-cost cu care am călătorit vreodată. Prețul biletului include o gustare plus ceai sau cafea. Ședere eficientă, prietenoasă și spațioasă pe întreaga durată a zborului.”
  9. Alaska Airlines, SUA – prin intermediul review-urilor oferite pe TripAdvisor, turiștii au apreciat serviciile excelente, raportul calitate/preț, precum și programul generos de fidelizare a companiei.
  10. Garuda Indonesia, Indonezia – peste 2.443 de review-uri în cadrul cărora turiștii au subliniat numeroase aspecte pozitive, printre care seriozitatea companiei și serviciile bune la prețuri low-cost.