TNB scoate la licitație spații pentru librărie, cafenea, baruri și terasă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

TNB scoate la licitație spații pentru librărie, cafenea, baruri și terasă

TNB scoate la licitație spații pentru librărie, cafenea, baruri și terasă. Localizat la kilometrul 0 al Bucureștiului, după cum bine știți, Teatrul Național „I.L. Caragiale” a fost recent renovat.

Teatrul național bucuresti renovat

Teatrul Național București renovat

Spațiile oferite spre închiriere investitorilor sunt generoase și sunt dedicate celor care doresc să deschidă unități de alimentație publică (de tip cafenea, baruri, restaurant), dar și o librărie în preajma sălilor de spectacol deja cunoscute publicului larg.

Cei interesați, grăbiți-vă, pentru că licitațiile sunt deschise până în data de 14 martie 2017, ora 11.00.

Iar dacă înainte doriți să vizitați spațiile, puteți face acest lucru în fiecare zi de luni până vineri între orele 10:00 și 14:00.

Toate documentele necesare pot fi descărcate direct de pe site-ul www.tnb.ro, iar pentru relații suplimentare puteți suna la telefon 021 313.91.71 / int.200 sau puteți merge direct la sediul TNB.

Persoane de contact sunt Ing. Alemnăriței Ioan sau Nițelea Andrei.

Licitație publică – Cafenea, baruri și terase

Suprafața totală maximă a spațiului dedicat închirierii, în acest scop, este de 379,86 mp. Acesta se află în interiorul / exteriorul clădirii Teatrului, Corp A1, la cota + 5m, respectiv parter, pentru activităţi de alimentaţie publică pentru vizitatorii Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

Perioada de închiriere este de minim 3 ani, cu posibilitatea prelungirii.

Pentru mai multe informații, accesați următorul link: http://www.tnb.ro/ro/anunt-de-participare-la-licitatie-publica-cafenea-baruri-si-terase

Licitație publică – Librărie

Privind spațiul alocat deschiderii unei librării, acesta are o suprafață totală de 123,81 mp, fiind situat în clădirea Teatrului, Corp A1, cota -1m și destinat activităţilor de comerț cu amănuntul al cărților, în magazine specializate, pentru vizitatorii și personalul Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

Perioada de închiriere este de minim 3 ani, cu posibilitatea prelungirii.

Pentru mai multe informații, accesați următorul link: http://www.tnb.ro/ro/anunt-de-participare-la-licitatie-publica-librarie.

P. S.: La cum arată zona proaspăt renovată de la TNB, cred că o să fie belea localurile de aici. Și unde mai pui că vei avea parte de cultură, relaxare și voie bună într-un singur loc.