Tipsuri prin care să menții flacăra aprinsă într-o relație

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Tipsuri prin care să menții flacăra aprinsă într-o relație

Ai o relație wow, dar îți e teamă ca pe parcurs lucrurile să nu se schimbe? Cu implicare, comunicare și flexibilitate – dar nu numai –  din partea ambilor parteneri, puteți menține flacăra aprinsă.

Uite câteva tipsuri prin care să menții flacăra aprinsă în propria relație

  1. Nu renunțați niciodată la întâlnirile romantice!

Pentru mulți dintre noi, întâlnirile romantice sunt practicate doar la începutul relației, cu timpul renunțând la acest obicei. Foarte rău! Potrivit experților, chiar și după ani de relație, este recomandat să ne rezervăm măcar o seară pe săptămână în care să facem o activitate deosebită doar cu partenerul. Nu trebuie să fie ceva mega expensive, însă e musai să fie spontan, să vă scoată din monotonia cotidiană.

  1. Învățați, dezvoltați-vă abilități noi ca indivizi!

Dezvoltându-ți constant abilități noi, îi permiți partenerului să descopere continuu ceva nou la tine și să nu se plictisească niciodată de felul tău de a fi. Potrivit unora dintre psihologi, pentru ca relațiile de lungă durată să reziste, este nevoie de 2 ingrediente: iubire și dorință. Astfel, descoperirea unei noi laturi de-ale tale, surprinderea  partenerului reprezintă metode prin care să menții dorința la cote ridicate.

  1. Oferiți-vă reciproc spațiu!

Cel mai bun dar pe care i-l poți face persoanei iubite, este să îi oferi șansa să îți simtă lipsa. Totodată, timpul petrecut departe unul de celălalt este o bună sursă de subiecte pe care să le dezbateți atunci când sunteți împreună. De asemenea, acest timp reprezintă și o metodă excelentă prin care să reflectezi asupra relației, să îți dai seama dacă viața este mai frumoasă sau nu, alături de al tău partener.

  1. Încercați lucruri noi în dormitor!

Pentru a reuși acest lucru, este recomandat să nu vă fie rușine, teamă să vă dezvăluiți propriile fantezii și dorințe. De asemenea, este important să țineți cont de lucrurile care vă incită reciproc, astfel încât, cu ajutorul flexibilității și creativității, să mențineți flacăra pasiunii aprinsă.

  1. Renunță la telefon!

Dacă vrei ca partenerul tău să simtă că îi dedici timpul în întregime, bine ar fi să nu te lași ispitit de propriul smartphone, în timp ce acesta îți povestește cum i-a fost ziua sau te giugiulește.

  1. Făceți-vă timp unul pentru celălalt, mai ales de ocaziile speciale!

E adevărat că orice zi este importantă într-o relație, dar să fim serioși, ocaziile speciale nu trebuie subapreciate. Nu e obligatoriu să optezi pentru cadouri materiale, însă încearcă să petreci timp de calitate cu partenerul, să faceți lucruri noi și diferite împreună.

  1. Apreciază ceea ce ai!

Și complimentele au rostul lor. Știu că mulți merg pe premisa: „Vreau vorbe, nu fapte!”, însă verbalizarea sentimentelor, exprimarea afecțiunii, iubirii și aprecierii partenerului vor fi mereu de bun augur.

 
Te-ar mai putea interesa: