Tipsuri pentru un zâmbet strălucitor. Le poți încerca simplu acasă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Tipsuri pentru un zâmbet strălucitor. Le poți încerca simplu acasă

Vrei un zâmbet strălucitor, mai ceva ca la Hollywood? Ei bine, există câteva tipsuri pe care le poți aplica regulat, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Uite câteva recomandări, dacă vrei să furi priviri și, de ce nu, inimi cu un zâmbet perfect!

Cum să obții un zâmbet strălucitor, chiar la tine acasă

  1. Pastă de căpșuni – ia o căpșună proaspătă și piseaz-o cu o lingură. Aceasta se combină cu cea mai fină sare de mare pe care o găsești (poți să o mai macini într-o râșniță de cafea). Compoziția obținută se pune pe periuța de dinți, după care dinții se periază în mod normal, preț de câteva minute. La final, clătiți gura bine cu apă. Pentru a nu vă afecta smalțul, nu utilizați această compoziție mai des de o dată la 2 săptămâni.
  2. Ulei de cocos – aplică ulei pe dinți înainte de a-i peria și lasă-l să acționeze pentru 15-20 minute. După acest interval de timp, spălați bine dinții cu pastă de dinți. Procedeul poate fi repetat de 2-3 ori pe săptămână.
  3. Coajă de banană – aceasta conține substanțe care dizolvă placa dentară și ajută la menținerea culorii naturale impecabile a dinților. Iată cum trebuie să procedezi: așează interiorul cojii de banană pe dinți, pe ambele părți ale acestora, și așteaptă 5-7 minute. După acest interval, periați dinții în mod normal și clătiți bine. Procedeul poate fi aplicat ori de câte ori doriți, fără restricții.
  4. Apă de gură cu lămâie – această apă de gură vă va ajuta să vă albiți treptat dinții și să vă mențineți respirația proaspătă. Uite cât de simplu se obține compoziția: amestecați 3 părți de suc de lămâie cu o parte sare fină, după care clătiți gura că acest preparat, imediat ce vă periați dinții. Puteți practica această metodă de 2-3 ori pe săptămână, însă, atenție, evitați să utilizați această apă de gură dacă aveți inflamații ale cavității bucale.
  5. Aloe Vera – pentru a obține un zâmbet cu adevărat ca la Hollywood, utilizați suc proaspăt de aloe vera sau cumpărați un gel natural preparat din această plantă. Aplicați gelul sau sucul pe dinți, după care masați cu o periuță de dinți și clătiți bine. Procedeul poate fi desfășurat după fiecare spălare, iar în câteva săptămâni veți observa diferența.
Te-ar mai putea interesa: