7 tipsuri pentru persoanele care călătoresc cu avionul

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7 tipsuri pentru persoanele care călătoresc cu avionul

Avionul reprezintă una dintre cele mai noi mijloace de transport, astfel că nu e surprinzător că majoritatea persoanelor nu sunt la curent cu particularitățile acestora.

În acest context, brightside.com a făcut puțină cercetare privind călătoria cu avionul, și ne-a pus la dispoziție sfaturi importante despre cum putem să transformăm călătoria cu avionul într-una cât mai confortabilă.

Cum să călătorești cât mai confortabil cu avionul

  1. Locurile de la geam sunt mai reci.

Temperatura din afara cabinei poate scădea până la -60 sau -65 de grade celsius, răcind astfel temperatura fuselajului avionului. Acest aer rece se simte mai ales pe locurile de la fereastră, în special în sezonul cald, când oamenii poartă haine mai subțiri. Deci, dacă preferați să vă bucurați de priveliște, aveți în vedere să aveți și ceva cu mânecă lungă în caz de nevoie.

  1. Ar trebui să eviți să bei cafea sau ceai la bord.

Apa de băut utilizată la bord pentru prepararea băuturilor calde poate conține bacterii maligne cum ar fi E. coli. La această concluzie s-a ajuns în mai multe rânduri, atunci când specialiștii au studiat în laborator articolele utilizate de diferite companii aeriene. Deci, în loc de cafea sau ceai, mai bine optezi pentru suc de fructe sau apă îmbuteliată.

  1. Măsuțele pliabile și buzunarele de la scaune sunt unele dintre cele mai murdare părți ale avionului.

Unele dintre gunoaiele acumulate în timpul zborului ajung în cele din urmă în buzunarul din spatele scaunului din fața ta. Din păcate, aceste buzunare nu sunt curățate extrem de bine, așa cum te-ai aștepta. Privind masa pliabilă, unele echipaje de zbor confirmă că măsuța e utilizată de multe ori pentru a schimba scutecul bebelușilor. Deci, mai bine veniți echipați cu șervețele umede sau evitați să vă puneți lucrurile personale pe suport.

  1. Cea mai bună parte din zi pentru zbor este dimineața.

Dacă poți alege ora, optează pentru prima parte din zi. În primul rând, există șanse mult mai mici să fie întârzieri. Totodată, dacă ți-e teamă de zbor, potrivit specialiștilor, există șanse mai mici de turbulențe la primele ore ale dimineții.

  1. Serviciile sunt mai bune pe rândurile de la coada avionului.

Explicația pentru acest lucru ar fi că pentru rândurile din spate este mult mai ușor să aduci alimente și alte lucruri suplimentare. Totodată, această servire ar trece neobservată de restul oamenilor din avion, ceea ce ar preveni cererile suplimentare și de la alți pasageri din avion.

  1. Nu umfla perna pentru susținerea gâtului la capacitatea sa maximă.

Dacă obișnuiești să iei o astfel de pernuță cu tine, nu ignora legile fizicii. Dacă o umflați prea tare, din cauza modificărilor de presiune, s-ar putea sparge. De-asta este recomandat să o lăsați puțin mai moale.

  1. Optați pentru meniurile speciale de la bord.

Potrivit opniilor persoanele care și-au comandat mâncare în timpul zborului, meniurile speciale sunt mai gustoase și mai variate decât cele standard.
Te-ar mai putea interesa: